Japans restaurant Oishi Fusion

Kerkelijk activiteitenjaar geopend met sport, muziek en barbecue

SLIEDRECHT – De Hervormde Gemeente wijken 3 en 4 (Maranathakerk en Grote Kerk – red.) organiseerden zaterdag 21 september 2019 de Gemeentedag op het ijsbaanterrein aan de Lijsterweg. Het was er uitermate gezellig en daar werkte het prachtige nazomerweer uiteraard aan mee. 

Voor de aanwezigen was er tussen 17.00 – 19.00 uur een barbecue georganiseerd. (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Naast sport en spel (o.a. partijtje voetbal) was er muziek en alle ruimte om elkaar te ontmoeten en in gesprek te gaan. De Gemeentedag is de start van het kerkelijk seizoen, jaarlijks na de zomervakantie. Denk aan o.a. de clubactiviteiten. 

Tekst gaat verder onder tweet.

Malawi
Ook werd zaterdagmiddag bekendgemaakt dat een groep jongeren van de Hervormde Gemeente Sliedrecht in de zomer van 2020 voor een project naar Malawi gaat, in het oosten van Afrika. Daarover volgend jaar meer op Sliedrecht24.

3 gedachten over “Kerkelijk activiteitenjaar geopend met sport, muziek en barbecue”

  1. Ze hadden geweldig weer en ziet er gezellig uit. Fijn dat we ook wat dit betreft in vrijheid leven, ieder z’n ding.

    En Anita, was de azijn in de aanbieding? Volgens mij heb je een overdosis op. Beter niet meer doen heh! Groeten aan de buurt.

  2. Anita Engelsman, ga lekker over het weer zeuren of over de koffie die niet warm maar louw is en laat dit evenement wat 1 keer per jaar is gewoon lekker hun gang gaan. Hoor je mij niet over je koffie of weer. Bedankt heh namens de buurt.

  3. Ik woon naast de Lijsterweg en heb me groen en geel geërgerd aan de muziek en het lollige commentaar de gehele dag. Er was een volwassene welke de hele dag op een kinderlijke manier pop muziek meezong. Niet meer doen. Groet de buurt.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld