Kerkbuurt groener en fleuriger past in kader van De Nieuwe Winkel Straat

SLIEDRECHT –  In het kader van De Nieuwe Winkel Straat zijn maandag 15 april 2019 op winkelpromenade Kerkbuurt de cortenstalen plantenbakken voorzien van nieuwe planten. Het oogt meteen groener en fleuriger. 

De herinrichting- en onderhoudswerkzaamheden aan deze plantenbakken doet de komende vier jaar Garden Inspirations uit Sliedrecht, het hoveniersbedrijf van Carolien van Zessen. 

Ook worden dit jaar de ‘hanging bloemen baskets’ op de Kerkbuurt opgehangen en in de planning is opgenomen dat, ijs en weder dienende, deze in de week voor Moederdag (zondag 12 mei 2019 – red.) op de Kerkbuurt hangen. “Deze twee fleurige activiteiten worden gerealiseerd in een constructieve samenwerking tussen de gemeente Sliedrecht en de ondernemers op de Kerkbuurt”, zegt voorzitter Eddy Hoogendoorn van de Ondernemersvereniging Kerkbuurt.

3 gedachten over “Kerkbuurt groener en fleuriger past in kader van De Nieuwe Winkel Straat”

  1. Handig die twee bakken bij de oprit naar kapsalon Mirjo. Geen scootmobiel die daar nog binnen komt.

  2. Ik heb begrepen dat als deze ontsierende roestbakken weer gevuld zijn met planten de gemeente naar de Rijshoutstraat komt. Daar zijn alle planten dood en doet de gemeente niets . Zelfs het kapotte hekwerk is al na melding bijna 2 jaar terug nog niet gerepareerd! Dit had toch prioriteit moeten hebben voor de Kerkbuurt? Wij betalen ook belasting ,maar de roestbakken in de lege Kerkbuurt krijgen helaas voorrang!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld