KEK-dag Creatief Centrum ‘kloppend hart’ voor Valentijnsdag

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Waar je in het Creatief Centrum ook naar binnen kijkt, in elke ruimte gonst het van de inventiviteit, kleur en creativiteit. Wie ervan houdt om met de handen kunstzinnig bezig te zijn, was zaterdag 4 februari 2023 welkom aan de Maaslaan tijdens de maandelijkse ‘KEK-dag’, die deze keer in het teken stond van ‘Hartjesdag’. Dat dit alles te maken had met Valentijnsdag laat zich raden.

Verschillende jonge meisjes waren inspannend bezig om een houten hartje te versieren met verf en/of glitters. Ook kon een Valentijnsarmbandje of een Valentijnskaart worden gemaakt. Een glittertattoo in de vorm van een hartje was ook favoriet. Wie gaan zij daar op 14 februari mee verrassen? (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

‘KEK’ staat voor Kom eens kijken. De variatie Kunst en koffie wordt ook regelmatig gebruikt. Iedere eerste zaterdag van de maand is het Creatief Centrum voor jong en oud(er) open om kennis te maken met de vele mogelijkheden van het meest kunstzinnige hobbycentrum van het dorp.

Tekst gaat verder onder tweet.

Workshops
Er worden regelmatig workshops gehouden. Monique den Boer was aanwezig met Neurographica tekenen. Intuïtief tekenen, waarbij je tot mindfulness en positieve mindset komt. In een andere ruimte werd met lontwol getafelbreid. Weer in een ander atelier werd op hout gebrand. Iedereen die langskomt, kijkt ook graag even bij Leuke Meuk, kringloopallerlei.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld