Kat Rocky al bijna veertien dagen vermist

SLIEDRECHT – Poes Rocky is sinds zondag 15 oktober 2017 vermist. De kater is een zwart, stevig gespierd met een paar witte haren op zijn borst. De binnenkant van zijn achterpoten heeft hij kaal gelikt.

Rocky logeerde op het moment van zijn verdwijning in de Burgemeester Ypeijstraat. (Foto eigenaar)

Heb je Rocky gezien, bel dat tel. 06-58872080.

1 gedachte over “Kat Rocky al bijna veertien dagen vermist

  1. Hij heeft meerdere malen gelogeerd in de burg. Ypeijstraat, maar is vermoedelijk geschrokken en durft niet meer naar huis. Waarschijnlijk zit hij verscholen in een tuin of schuurtje in de buurt van de Oranjestraat of Admiraal de Ruyterstraat. Mocht U hem denken te hebben gezien in uw tuin of op straat, dan doet U de baasjes van deze kater een groot plezier als U contact op neemt. We beschikken over een thermische camera, dus donker of struiken vormen geen belemmering in het opsporen als U een idee hebt waar hij zich schuil kan houden.
    Wij vragen vooral de aandacht van kattenbaasjes die voor hun katten brokjes buiten of in de schuur hebben staan, mogelijk maakt hij gebruik van dit voedsel en blijft hierdoor in de buurt.
    Hij heef een korte glimmende zwarte vacht en is opvallend gespierd. Geen halsband, wel een chip met nummer 528210002813799
    Bij voorbaat dank voor het meezoeken.

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld