Kapsalon Monica acht maanden na wateroverlast weer open op nieuwe locatie

SLIEDRECHT – Acht maanden lang was Kapsalon Monica gesloten. Oorzaak was een behoorlijke waterschade. Daardoor konden ze de werkzaamheden niet meer uitvoeren aan het Burgemeester Winklerplein. Het betekende ook een verhuizing. Kapsalon Monica vestigde zich aan Rivierdijk 723 en is weer open.

Je bent welkom bij Kapsalon Monica. Eigenaar Monica Saltos Perlaza voor de nieuwe vestiging aan de Rivierdijk. (Foto Kapsalon Monica)

“We zijn sinds 1 maart tijdelijk gesloten geweest wegens heftige waterschade. Tijdelijk hebben we de mensen aan huis geknipt”, zegt zaterdag 11 december 2021 eigenaar Monica Saltos Perlaza. Het pand, de bij velen bekende kiosk, is verkocht aan de gemeente Sliedrecht.

Gesteund
Nog voor het jaar 2021 wordt afgesloten, kan worden gemeld dat op het nieuwe adres nu wordt geknipt. Monica Saltos Perlaza: “Wij willen iedereen van harte bedanken, die ons in de afgelopen periode heeft gesteund toen onze locatie dicht moest. Wij stellen dit zeer op prijs.” 

Actie
Om de nieuwe locatie van de kapperszaak te vieren heeft Kapsalon Monica tot en met donderdag 24 december 2021 een actie. Voor elke klant die een afspraak maakt, kan het haar in één kleur worden geverfd. Ook het knippen is voor een mooie prijs. Half lang en lang haar voor € 35,–, dames en heren voor € 20,– en kinderen t/m 12 jaar voor € 15,–.

Openingstijden: 
Kapsalon Monica is geopend van dinsdag t/m vrijdag van 10.00 – 17.00 uur, op zaterdag van 10.00 – 14.00 uur. Zondag en maandag is de zaak gesloten. Voor een afspraak kan worden gebeld met tel. 06-11793327. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld