Japans restaurant Oishi Fusion

Kans op 6 nationale jeugdtitels volleybal

SLIEDRECHT – Sliedrecht Sport is zaterdag 12 maart 2016 met de meeste teams van Nederland vertegenwoordigd op de finaleronde van de Nationale Open Jeugd Kampioenschappen (NOJK).

Meisjes CMV van Sliedrecht Sport na winst halve finale op 13 februari 2016. (Foto Sliedrecht Sport).

Maar liefst 6 van de maximaal mogelijke 8 Sliedrechtse teams treden dan in de sportieve arena op jacht naar een nationale jeugdtitel volleybal. Bij de meisjes zijn dat B (t/m 16 jaar) en CMV (t/m 12 jaar). Bij de jongens staan alle 4 de teams in de finale..

Jaap van Kasteeltrofee
Jongens A (t/m 18 jaar) speelt zaterdag in de Hamalandhal in Lichtenvoorde. Jongens en Meisjes B gaan naar Nijmegen; Jongens C (tm 14 jaar) acteert in Doetinchem en de beide CMV-teams strijden in Wijchen om het Nederlands Jeugdkampioenschap. De uitslag van de finaleronden is eveneens van belang voor welke vereniging er dit jaar de Jaap van Kasteeltrofee voor de beste jeugdopleiding van Nederland mee naar huis mag nemen. In 2003 en 2005 ging die eer naar Sliedrecht Sport. Andere goede kanshebbers op de trofee dit jaar zijn Alterno uit Apeldoorn en Sudosa-Desto uit Assen die met respectievelijk 5 en 4 teams in de finale staan. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld