Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Junior Living Statues Festival zaterdagmiddag op winkelpromenade Kerkbuurt

SLIEDRECHT – Organisatie Samen voor Sliedrecht en Ondernemers Vereniging Kerkbuurt organiseren aanstaande zaterdagmiddag 12 september 2020 op het Merwedeplein (plein voor de HEMA – red.) het mini-festival Junior Living Statues Festival, levende standbeelden, van 12.00 – 16.00 uur.

De levende standbeelden staan in afgezette vakken en het dringende verzoek is om deze vakken als publiek niet te betreden. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Muziek is er van Sliedrechter John van der Aa, die onder de artiestennaam Capujohn aan de weg timmert. Hij treedt om 12.00 uur op.

Kleinschalig
Zaterdag dus het Junior Living Statues Festival. “Door de corona maatregelen was het niet mogelijk om een groot festival te organiseren, maar om de allerjongste niet te teleurstellen is het toch mogelijk om een kleinschalig evenement te organiseren. De bakjes van de kinderen van wie de jongste vijf  jaar is en de oudste van elf jaar worden zo geplaatst dat het publiek niet het afgezette vak hoeft te betreden om de kinderen en muntje te geven”, licht René Serno van Samen voor Sliedrecht toe. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld