Juf Carla neemt afscheid van ouders en leerlingen

SLIEDRECHT – Juf Carla Hofman van obs De Wilgen heeft woensdag 4 juli 2018 leerlingen en ouders de hand geschud. Ze gaat binnenkort met pre-pensioen. Juf Carla werkt nog tot de zomervakantie in groep 3. Zij heeft ruim 44 jaar met veel enthousiasme gewerkt in het onderwijs.

Woensdagmorgen was er een feestelijk programma voor de kinderen van groep 3. Kort na het middaguur kon ‘gedag’ worden gezegd tegen juf Carla (links). (Foto Peter Donk / Sliedrecht24)

Juf Carla begon in september 1974 als tijdelijke leerkracht op de Henri Dunantschool. In 1975 ging zij op de Boerhaaveschool werken en van 1986 tot 1997 op de Jan Ligthartschool. De Boerhaaveschool fuseerde in 1994 met de Jan Ligthartschool en werd obs De Wilgen. Juf Carla is dus vanaf 1975 verbonden geweest aan De Wilgen. Zij werkte zeker 40 jaar in groep 3 en dus heel veel Sliedrechtse kinderen hebben leren lezen van Juf Carla Hofman. 

2 gedachten over “Juf Carla neemt afscheid van ouders en leerlingen”

  1. Deze vrouw pakte kinderen in groep drie hard aan. Kneep in gezicht en trok aan oren… dat hoor je nu achteraf nu de kinderen groot zijn. Wel lef Carla kinderen in groep drie hoe oud zijn ze ? 6 jaar? Jammer dat de kinderen dit achteraf jaren later hebben gemeld.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld