Jongeneel Sr. volgt burgerraadslid Van Dorst op bij Slydregt.NU

SLIEDRECHT – Burgerraadslid Robert van Dorst (Slydregt.NU) stopt met zijn activiteiten in de gemeenteraad en wordt opgevolgd door Gert Jongeneel (Slydregt.NU), bekend als advocaat en vader van fractievoorzitter Mark Jongeneel (Slydregt.NU). Van Dorst stopt volgende maand. 

Gert Jongeneel volgt Robert van Dorst op als burgerraadslid in de gemeenteraad van Sliedrecht. 

Van Dorst gaat stoppen om privéredenen. “Op 1 juni 2018 heeft er binnen ons gezin een persoonlijk drama plaatsgevonden. Daarna heb ik mijn best gedaan er te staan voor mijn gezin. Echter, omdat ik alleen maar door ben gegaan en mezelf voorbij ben gelopen, is er na een gesprek met een professional besloten dat ik een stap terug moet doen. Helaas houdt dat in dat ik mijn functie als burgerraadslid van Slydregt.NU per 1 maart moet neer leggen”, vertelt Robert van Dorst. Hij wenst Slydregt.NU veel succes komende jaren. Van Dorst: “Ik ben ervan overtuigd dat zij het goed blijven doen. Ik blijf lid en mijn stem zal altijd naar Slydregt.NU gaan.”

‘Sliedrechtse Hiddema’
Fractievoorzitter Mark Jongeneel zegt dat Slydregt.NU het heel jammer vindt dat Robbert van Dorst dit besluit heeft moeten nemen. “Toch begrijpen en steunen wij hem dat hij dit besluit heeft genomen, je gezinsleven en je eigen gezondheid is natuurlijk veel belangrijker. Wij zijn ook blij dat Robbert in een andere rol voor de partij actief blijft. Wij zijn ook blij dat Gert Jongeneel, ‘de Sliedrechtse Hiddema’ de vrijgekomen plaats van Robbert wil innemen”, stelt Mark Jongeneel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld