Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Jongeman ernstig mishandeld door groep op station Sliedrecht

SLIEDRECHT – Vijftien jongeren hebben in de nacht van woensdag 28 op donderdag 29 augustus 2019 een jongeman (19) uit Barendrecht mishandeld. Dat gebeurde rond 01.00 uur op het station Sliedrecht, toen hij terugkomend van het Zomerfeest in Gorinchem samen met twee vrienden wilden overstappen in de bus naar Barendrecht. Tussen Sliedrecht en Dordrecht wordt gewerkt aan het spoor deze week.

De jongeman liep verwondingen op aan hoofd, armen, benen en handen. (Foto’s slachtoffer)

Ze liepen richting de bussen over een zebrapad toen er een Marokkaanse jongen op een fiets vond dat hij voorrang moest krijgen. Hij viel van zijn fiets, omdat Arthur voorrang nam op het zebrapad. De jongen begon het slachtoffer te duwen en er kwam een groep van rond de vijftien hoofdzakelijk Marokkaanse jongens aan rennen om hem te helpen.

Tekst gaat onder tweet verder.

Getrapt
Twee van de jongens waren op een scooter, een grijze en een blauwe. Het slachtoffer probeerde weg te rennen voor de groep, maar werd onderuit getrapt. Op de grond liggend, werd hij getrapt op zijn rug, benen en hoofd. Het slachtoffer probeerde op te krabbelen en weg te rennen, maar werd tot twee keer toe onderuit getrapt. Één van deze ‘helden’ vond de toetakeling op een bepaald moment genoeg en schreeuwde naar zijn ‘maatjes’ om hem ‘te peren’. 

Getuigen
Wie getuige was, wordt gevraagd contact op te nemen met de politie, tel. 0900-8844.

9 gedachten over “Jongeman ernstig mishandeld door groep op station Sliedrecht”

  1. Ziet er niet echt uit als wonden die je oploopt van een paar klappen. Eerder een schuiver met de fiets. Zijn er beelden van die grote groep op het station?

  2. wat vreselijk zeg en wat een leef zoveel tegen 1 bah bah bah en als ie dan op de grond getrapt is nog ff verder trappen tegen hoofd en de rest. Walgelijke lui bah. Oppakken en enkeltje vaderland graag

  3. Al deze knapen & lafaards die op deze wijze reageren zo spoedig mogelijk oppakken en direct met familie uitzetten.

  4. Och, och, och….wat een lafheid zeg. Geef jezelf aan als je bij de groep hoort die dit gedaan heeft zeg!!! Hoe krijg je het in je hoofd! Ik heb met het slachtoffer echt te doen hoor!
    Sterkte joh!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld