Joh. de Heer presenteert Hammond Day aan Leeghwaterstraat

SLIEDRECHT – Joh. de Heer organiseert donderdag 14 februari 2019 in samenwerking met Hammond orgels een Hammond Day. In de winkel aan Leeghwaterstraat 46 zijn vanaf 09.30 uur productspecialisten en demonstrateurs aanwezig. Bij een Hammond Day horen uiteraard acties, daarom krijgt iemand bij aankoop van een nieuw model Hammond een gratis Hammond Softbag!

Doorlopend worden er concertjes gegeven, waarbij bezoekers kunnen genieten van de prachtige Hammond klank in een breed scala aan muziekgenres.

Ook kunt je deze dag terecht voor al uw inhoudelijke productvragen over deze orgels. Aanwezig zijn Dirk van der Linden, Pascal Lanslots en Julia Driessen.

Giganten
Van der Linden is professioneel muzikant en speelt al jarenlang op Hammond. Veel werkt hij voor televisie en radio in België. Internationaal heeft hij op vele concerten gespeeld en hij werkte samen met giganten als Clark Terry, Red Holloway, Deborah Brown, Mark Braud, Charlie Gabriel, Teddy Edwards, Gianni Basso, Steve Houben, Bruce Adams, Leroy Jones, Howard Alden, Scott Hamilton en vele andere. 

Veelzijdig
Pascal Lanslots is al op zeer jonge leeftijd begonnen met muziek maken. Met het spelen op Hammond orgels kan hij zal zijn emoties uiten. Zijn talent in combinatie met zijn grote liefde voor Soul, Blues, Gospel en Jazz leidde ertoe dat hij Cum Laude afstudeerde op het Tilburgs Conservatorium. Pascal wordt vaak gevraagd als Musical Director/arrangeur/ organist, zoals bij Chick Rodgers (USA), Lola Gulley (USA), Magic Frankie en The Robbert Fossen Band. Daarnaast actief geweest als toetsenist bij artiestenbegeleiding van onder meer Gerard Joling, Wolter Kroes en optredens met orkesten van Defensie. In de jaren ’90 heefgt hij een aantal keren met BB King het podium gedeeld in heel Europa.

Rock en blues
Aan het aan van de middag schuift ook Young Hammond Endorser Julia ‘Juulz’ Driessen aan. Muzikant en tevens ook geneeskundestudent en onderzoeker, werd geboren in 1997. Ze wordt geïnspireerd door Jon Lord (Deep Purple), Chuck Leavell (Rolling Stones), Herman Brood en Freddy Mercury (Queen) en speelt voornamelijk rock en blues muziek. Juulz ontdekte de Hammond toen ze in een rock coverband nummers van Deep Purple ging spelen. Vervolgens heeft ze in verschillende funk, blues en rock bands gespeeld en in 2017 gaf ze een demo voor Hammond Europe op de Musikmesse in Frankfurt. Tot recent speelde ze ook in de band Uncle Jimmy / Moondaze waarmee ze door heel Nederland en Duitsland toerde en de EP ‘Moon Child’ en de single ‘Optical Illusion’ heeft uitgebracht. Ze heeft nu samen met de zangeres Sharina Heesen het duo Juulz&Sharina opgericht, waarvan binnenkort ook een eigen CD uit zal komen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld