Jeanieke doet verslag van Nijmeegse Vierdaagse

NIJMEGEN / SLIEDRECHT – Voor de 101e keer vindt van dinsdag 18 juli t/m vrijdag 21 juli 2017 de Nijmeegse Vierdaagse plaats. Onder de deelnemers verschillende streekgenoten en inwoners van Sliedrecht. Eén van hen is Jeanieke van Klaveren (18) uit Sliedrecht. Zij loopt mee met de Nijmeegse Vierdaagse en doet verslag voor Sliedrecht24 over haar loopprestaties en de sfeer. 

Jeanieke met John, ‘de goedemorgen-man’ tijdens een eerdere editie van de Nijmeegse Vierdaagse. “John staat al jaren langs de kant van de weg bij de Nijmeegse Vierdaagse, om vanaf de vroege ochtend de lopers succes te wensen”, laat Jeanieke weten. (Archieffoto Jeanieke van Klaveren)

Tussen het inpakken van de spullen door, laat Jeanieke vrijdag 14 juli 2017 aan Sliedrecht24 weten wat de planning is voor het wandelevenement. 

Hallo allemaal,

Net als vorig jaar doe ik verslag voor Sliedrecht24 van de Vierdaagse vanuit Nijmegen. Ik loop voor de derde keer mee, waarvan twee keer met succes. Eigenlijk doe ik voor de vierde keer mee, maar het eerste jaar kon ik de knop nog niet goed omzetten. En haakte af. Ik had teveel last van mijn knieën en heupen. Maar toen ik langs de kant stond, had ik na een uur al spijt. 

Dit jaar loop ik net als in 2016 weer gezellig met mijn moeder. We vertrekken maandag naar Nijmegen en halen die dag ook mijn startbewijs. Slapen doen we in een sporthal. Daar checken we maandag ook in. Vorig jaar sliep ik op een camping, maar dit jaar heb ik dus een echt dak boven mijn hoofd. Geen regen op het doek van de tent en een stuk comfortabeler. Volgens mij een super gezellig sfeertje!

Het wordt dit jaar spannender dan voorgaande jaren. We hebben minder getraind. Bovendien loop ik met gebroken middenhands beentjes. Maar ook daaraan hebben we gedacht. Mijn gips kan ik afdoen, om dikke handen te voorkomen. Gelukkig weten mijn moeder en ik waar we aan beginnen. Dus het moet goedkomen.

We hebben er zin in! 

Jeanieke van Klaveren

1 gedachte over “Jeanieke doet verslag van Nijmeegse Vierdaagse

Een reactie plaatsen