Japans restaurant in voormalig bankgebouw Stationsweg

SLIEDRECHT – In het gebouw van voorheen ABN-AMRO aan de Stationsweg komt Japans restaurant Oishi Fusion. Momenteel wordt het pand daarvoor verbouwd en ingericht. Rond september / oktober wordt de opening verwacht. 

Dit is het pand, waar tot eind juni de bank zat. Boven het restaurant komen zes appartementen. Realisatie daarvan staat voor na de zomer gepland. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Het restaurant krijgt een vloeroppervlakte van zo’n 650 vierkante meter meldt de verhuurder dinsdagavond 18 juli 2017 aan Sliedrecht24.

11 gedachten over “Japans restaurant in voormalig bankgebouw Stationsweg”

 1. Ik snap niet zoveel van bepaalde kritiek. Je auto parkeren op Winklerplein getuigt van klandizie genoeg lijkt me (druk!!). En er willen nog genoeg mensen hier wonen, woningvoorraad is bepaald niet groot te noemen, prijzen voor koopwoningen zijn bepaald niet aan de lage kant en er wordt volop verkocht, aldus de makelaars.

 2. Ik snap wel dat 90% van de inwoners naar Dordrecht of Rotterdam gaan om te shoppen.
  Ik zeg Winklerplein weg, ondergrondse parkeergarage en vernieuwend winkelcentrum van 2 verdiepingen bouwen waarin opticiens en audiciens geen plek krijgen. Hiervoor wordt de Kerkbuurt toegewezen, samen met nog meer ouderwetse beroepen, alszijnde groenteboeren, slagers, bakkers, kaasboeren, bloemenwinkels, kruidenieren, schoenmakers, etc.
  Hippe kledingwinkels, eettentjes, etc. in het nieuwe winkelcentrum. Wat zal Sliedrecht bruisen. Woensdagmarkt is inmiddels zo klein geworden dat ze makkelijk naar het parkeerterrein bij de jumbo kunnen of tussen de Zoutstoep en de Jumbo. Kraampjes dichter op elkaar om gezelligheid te creeren.
  Sliedrecht is vastgeroest met betrekking tot winkels. Een nieuw winkelcentrum betekend meer inkomen voor de gemeente, werkgelegenheid, een grotere middenstandvereniging, daaruit komen weer sponsoren voor de sportclubs in Sliedrecht. Sliedrecht zal groeien, niet alleen het aantal toeristen (shoppers), maar wellicht jonge gezinnen die dan wel in Sliedrecht willen wonen, omdat alles dichtbij is. Kijk nou naar Hardinxveld. Zij hebben het winkelcentrum aangepakt en het is nu al bruisender dan heel Sliedrecht bij elkaar.
  Denk eens aan de toekomst Sliedrecht.

 3. Wat jammer dat hier geen kapperszaak in is gekomen!

  Daar hebben we er echt nog te weinig van in SLD.

 4. Een brillenzaak die verhelderende brillen levert aan het college met een juiste blik op de toekomst lijkt me best wel geschikt. Of een “orenuitspuiter” danwel een memoryupdater. Alles is welkom en hard nodig!

 5. Pizzaboeren, Boer en Hap, Spek & Bonen, Japans restaurant, Sliedrecht straks culinaire “hoofdstad” van de Alblasserwaard;-)

 6. De Horeca roert zich.
  Nog niet zo lang geleden Boer en Hap geopend.
  Nu een Japanner.
  Met de horeca gaan we de goede kant op.
  Nu het winkelbestand op de Kerkbuurt wat uitbreiden/afwisselen.
  Zet Sliedrecht maar op de kaart!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld