Jaarlijkse Kerst Sing-in met projectkoor en ensemble

SLIEDRECHT – De Gereformeerde Kerk aan de Middeldiepstraat houdt zondag 17 december 2023 de jaarlijkse Kerst Sing-in. Dit jaar verzorgt stichting MPH het programma met als thema ‘Be born in me’. Het programma is geschreven voor koor- en samenzang, verteller, band, strijkers en koperblazers. Muzikale leiding is in handen van Matthijs Hoogendijk uit Wijngaarden.

De Kerst Sing-in begint om 16.00 (deur open om 15.30 uur) en ’s avonds om 19.00 uur (deur open om 18.30 uur) en is gratis toegankelijk.

Meezingen
Het zo’n zestigkoppige projectkoor zingt hedendaagse kerkliederen, gospels en worship. De bezoekers kunnen tijdens de sing-in meezingen met opwekkingsnummers en bekende, traditionele Kerstliederen, die in een nieuw, symfonisch jasje zijn gestoken.

Kerstverhaal
Verteller Bram van Binnendijk neemt de toehoorders in een Passion-achtige voorstelling mee in het Kerstverhaal. De tekst en de muziek lopen in elkaar over en nemen de luisteraar vanaf de allereerste noot mee in deze muzikaal meeslepende uitvoering. Na afloop is er een collecte.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld