Inwoners rond Kroonstraat kunnen meedenken over speel- en sportplaats

SLIEDRECHT – Meedenken over de speel- en sportplaats in jouw buurt, verbeterpunten en herinrichting. Woensdag 27 juni 2018 staat de gemeente Sliedrecht tussen 15.00 – 15.30 uur op de speelplaats in de Kroonstraat (voorzijde woningen). Maar ook aan Kilstraat en Baanhoek. De gemeente pakt tot en met 2020 alle speel- en sportplaatsen buurt voor buurt aanpakken.

Vóór de zomer wil de gemeente Sliedrecht de nieuwe speel- en sportplaats aan de Kroonstraat klaar hebben. De officiële ingebruikname gebeurt samen met een aantal kinderen.

De gemeente zegt zich vooral op de kwaliteit van de speel- en sportplaatsen te richten in plaats van de hoeveelheid in de wijk. De plaats heeft vervolgens meerdere speel- en sporttoestellen geschikt voor alle leeftijden. 

Ideeën
Wie zijn idee voor de locatie Kroonstraat kwijt wil, kan dat de laatste woensdag van juni kwijt, maar uiterlijk vrijdag 13 juli 2018 een reactie achterlaten per e-mail op: speelplekken@sliedrecht.nl Je kunt ook contact opnemen met ambtenaar Jan Dijkstra, tel. 0184-495933. Woensdagmiddag 17 oktober 2018 kan iedere buurtbewoner de ontwerpen zien en een stem uitbrengen op zijn of haar favoriete ontwerp. Vóór de zomervakantie 2019 is het plan om de speel- en sportplaats klaar te hebben. 

1 gedachte over “Inwoners rond Kroonstraat kunnen meedenken over speel- en sportplaats”

  1. Wanneer zijn de andere klaar? Reigerlaan, hier zijn ze al heel lang mee bezig met hekkens eromheen.
    Nachtegaallaan, medio juni moet het klaar zijn.
    Er is nog niks gebeurd!
    Straks is het vakantie!

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld