Oishi Fusion

Intratuin verplaatst verkoop naar buiten op parkeerplaats Prisma

SLIEDRECHT – Op de parkeerplaats voor de vestiging zet Intratuin een groot deel van de verkoop voort, na de ingestelde lockdown. Kramen staan voor de zaak gezet en kopers kunnen in de buitenlucht de inkopen doen.

Het beeld woensdagmorgen 16 december 2020 buiten aan de Prisma. Verkoop van kerstspullen is nu buiten. (Foto Richard van Hoek / Sliedrecht24)

Uiteraard volgens de coronamaatregelen. Klanten hebben de komende dagen zodoende de kans om nog een mooie kerstboom of een prachtig kerststuk te kopen. Voor de hoofdingang is een ruime verkoop opgezet met marktkramen. 

PostNL
Ook het PostNL punt aan de servicebalie is geopend voor het versturen en ophalen van pakketjes. Daarnaast biedt Intratuin de mogelijkheid om artikelen telefonisch te bestellen voor bezorging en verzending.

Buitenverkoop
Wie voor bij Intratuin iets wil kopen is welkom van maandag t/m vrijdag (09.30 – 18.00 uur) en op zaterdag (09.00 – 18.00 uur). Ook de oliebollenkraam van Brabantse Gebakkraam is geopend voor afhaal van maandag t/m zaterdag van 10.00 – 17.30 uur. 

5 gedachten over “Intratuin verplaatst verkoop naar buiten op parkeerplaats Prisma”

 1. Ook heel fijn dat er de Coronaregels scherp gehandhaafd worden, zie al 3 volwassenen zonder mondkapje. Maar het economisch belang (voor Intratuin) is hier waarschijnlijk het allerbelangrijkst!

 2. Als de verkoop buiten beperkt blijft tot bloemen en kerstbomen is het volgens mij toegestaan….een bloemenkraam mag open.

  Wanneer er ook kerstartikelen (versiering) wordt verkocht gaan ze over de grens.

  Of je het naar de maatschappij kan maken, als groot tuincentrum, de grenzen van de wet op te zoeken is weer een hele andere discussie.

 3. Ze kunnen beter de parkeerruimte en toegangsweg opknappen lijkt wel een hobbelbaan.
  En gewoon aan regels houden.
  Dit had onze Premier beter als slot kunnen zeggen met lik op stuk beleid.

 4. Ik denk dat zo iets niet mag, anders zouden bv kleding winkels ook kleren buiten de winkel gaan verkopen.
  De Hema ’s en Action die eerst wel open waren.
  Moeten vanwege nieuwe regel die vandaag is afgekondigd sluiten.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld