Intratuin Sliedrecht pakt uit met spectaculaire kerstshow

door Hans van der Aa
SLIEDRECHT – Na enkele maanden uitpakken en opbouwen was het zaterdagochtend 16 oktober 2021 zover, de kerstshow van Intratuin Sliedrecht aan de Prisma 200 is officieel geopend en toegankelijk voor bezoekers. Het personeel knipte een lintje door en bracht samen een toast uit. Alles is weer ‘uit de kast gehaald’ om de laatste trends op het gebied van kerstdecoratie te presenteren.

Het jonge meisje weet bijna niet waar ze moet kijken. Ze valt van de ene verbazing in de andere. Ze staat hier met haar moeder op een brugje waar rondom bewegende Eftelingtaferelen zijn te zien. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

De tafels en stellingen met kerstdecoraties worden afgewisseld met opgetuigde bomen, grote presentaties en gezellige hoekjes waar kinderen, papa’s en mama’s en opa’s en oma’s hun ogen uit kunnen kijken. Het miniatuurdorp vol huisjes, lichtjes, bergjes en riviertjes ontbreekt ook dit jaar niet. Verdere highlights vormen verder onder andere de rode MG-oldtimer en de levensgrote ijsbeer, waarmee geknuffeld kan worden. Over enige tijd arriveren ook het levende kerstgroen en verse kerststukken om het geheel compleet te maken.

Openingstijden
Intratuin Sliedrecht nodigt iedereen uit om te komen genieten van al het moois, de fonkelende lichtjes en de gezellige sfeer. Het tuincentrum is maandag tot en met woensdag geopend van 09.30 tot 18.00 uur, op donderdag en vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur. De openingstijden op zaterdag lopen van 09.00 – 18.00 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld