Intratuin Sliedrecht kiest voor verkoop buiten

SLIEDRECHT – Door de nieuwe coronamaatregelen is de vestiging van tuincentrum Intratuin Sliedrecht aan Prisma 200 gesloten. Om de verkoop toch door te laten gaan van kerstbomen, verse bloemen en kerststukken is voor buitenverkoop gekozen.

De medewerkers van het tuincentrum hebben het gebied voor de deur razendsnel omgetoverd tot mini-groenmarkt, waar de artikelen te koop zijn. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht24)

Ook het PostNL en Click&Collect afhaalpunt in de hal van de winkel zijn dagelijks geopend. De buitenverkoop en Click&Collect van Intratuin Sliedrecht is van maandag tot en met zaterdag geopend van 09.00 – 17.00 uur.

Kopen, bestellen en afhalen
Ook kun je telefonisch bij hen terecht om je bestelling klaar te laten zetten. Heb je bijvoorbeeld nog een last-minute kerstcadeau of dierenvoeding nodig? Via tel. 0184-499990 kun je hen bereiken om je bestelling klaar te laten zetten om af te halen.  Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag is de winkel gesloten. Natuurlijk kun je ook hier online shoppen.  

Oliebollen en meer
Ook de vertrouwde Brabantse gebakkraam is geopend. De kraam met oliebollen, krentenbollen en andere lekkernijen is dagelijks geopend van 09.30 – 17.00 uur. Oudejaarsdag, vrijdag 31 december 2021, zijn zij al geopend vanaf 07.00 uur en blijven open tot 17.00 uur. Op Eerste Kerstdag en Tweede Kerstdag en nieuwjaarsdag is de kraam gesloten.  

Plaats een reactie

*=Verplicht veld