Intratuin Sliedrecht bouwt kerstshow op

SLIEDRECHT – Waar het buiten herfst is, is het bij Intratuin Sliedrecht al volop kerst. Al sinds eind augustus worden de dagen daar besteed aan het uitpakken van kerstballen, het in elkaar zetten van kunstkerstbomen en het bouwen van de miniatuurlandschappen. Vanaf zaterdag 16 oktober 2021 is de kerstshow definitief klaar en te bezoeken voor een ieder die graag al in kerstsferen komt.

De opbouw van de kerstshow in volle gang. Ook dit jaar belooft het tuincentrum weer te worden omgetoverd. De paden van de kerstshow zijn al te bezoeken. De laatste dozen worden nog uitgepakt en sommige bomen worden nog opgetuigd. (Foto Intratuin Sliedrecht)

Dit jaar komt het mierzoete ‘Candy’-thema terug, gecombineerd met de zachte kleuren van het historische ‘Roman & History’. Er is ruimte voor ‘Botanic & Harmonious’, een thema met mysterieuze kleuren en groene wanden van mos en insecten. Ook het traditionele ‘Fire & Ice’ kerstthema in rood en groen komt zoals altijd weer terug, met als kers op de taart een prachtige oldtimer midden in de winkel.

Buiten
De warme trend ‘Soft & Human’ brengt een gezellige sfeer in huis en je kunt je laten verwonderen door het thema ‘Magic & Miracles’, waarbij je wordt meegenomen naar de sterren en de maan. Op de buitenafdeling vind je natuurlijk ook weer veel artikelen om zelf aan de knutsel te gaan met kerststukjes en andere houten decoratie. Een groot kerstdorp mag natuurlijk ook niet ontbreken en natuurlijk hebben de huisjes van de Efteling ook een eigen dorp.  

Geopend
Intratuin Sliedrecht aan Prisma 200 is geopend van maandag tot en woensdag van 09.30 tot 18.00 uur, donderdag en vrijdag van 09.30 tot 21.00 uur en zaterdag van 09.00 tot 18.00 uur.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld