Inschrijving geopend supportersbussen Sliedrecht Sport finale Beker

SLIEDRECHT – Voor Sliedrecht Sport Dames1 is de tweede prijs van het seizoen in zicht. Zondag 17 februari 2019 is Apollo 8 uit Borne de tegenstander in de Bekerfinale Volleybal in Zwolle. Om de mogelijke prolongatie van deze prijs live mee te maken, organiseert Sliedrecht Sport een supportersreis.
 
Lukt het om de Bekerwinst te prolongeren voor Sliedrecht Sport Dames1? (Archieffoto Pim Waslander)
 
Om 13.45 uur vertrekken er touringcars vanaf sporthal De Basis. Vanaf 16.00 uur wordt er gespeeld in het Landstede Sportcentrum in Zwolle. Een half uur na het einde van de prijsuitreiking vertrekken de bussen weer terug naar Sliedrecht.
 
Opgeven
Aanmelden kan tot en met donderdag 14 februari 2019, 14.00 uur via busreis@sliedrechtsport.nl. De kosten bedragen € 15,– per persoon voor vervoer heen en weer. Sliedrecht Sport-fans krijgen ook nog eens korting op de entreetickets. 
 
Topprestatie
Na de winst van de Supercup, aan het begin van de competitie, zou de Beker de tweede prijs voor de damesselectie van Sliedrecht Sport worden dit seizoen. Daarmee is het blauw-witte team hard op weg om de topprestatie van vorig seizoen (de triple: Supercup, Beker én landskampioenschap) te evenaren.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld