Inloopavond-borrel SGP-ChristenUnie goed bezocht

SLIEDRECHT – De SGP-ChristenUnie heeft woensdagavond 20 april 2016 een inloopavond/borrel gehouden in het raadhuis aan het Dr. Langeveldplein. Een ieder was welkom om te horen waar de partijen mee bezig zijn als gezamenlijke fractie in de gemeenteraad. 

Drukte in de raadzaal. “Het is een mooie opkomst bij ons event, waarin we tekst en uitleg geven over ons werk als fractie en ontwikkelingen in de gemeente Sliedrecht”, twitterde de fractie woensdagavond. (Twitterfoto Hans Tanis)

Voor de één was het kennismaken met de politiek; voor de ander was het bezoek juist een reden om meer te weten te komen waar de fractie mee bezig is. 

Presentaties
Bij opening stond fractievoorzitter Nico de Jager stil bij ‘onze afhankelijkheid van God en dankbaarheid voor Zijn zegen op ons werk’.Wethouder Hans Tanis praatte de aanwezigen bij over de bouwplannen in het dorp. Raadsleden gaven vervolgens uitleg. Raadslid Hugo van Meeuwen vertelde over het vluchtelingenvraagstuk.  Over het jeugdbeleid gaf Marije Mulder-Baars een presentatie. Het was een toelichting op het positieve beleid, gericht op alle jongeren in Sliedrecht. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld