INGEZONDEN BRIEF: Zorg over moeder

Graag wil ik mijn zorg uitspreken over mijn lieve moeder, ze is 59 jaar.
Iemand die dag en nacht voor ons klaar staat, maar zeker ook voor anderen!


(Archieffoto Martin Dekker / Sliedrecht24)

Ze is vakkenvulster bij de supermarkt. Persoonlijk vind ik dat daar weinig maatregelen worden genomen, zeker voor wat betreft afstand houden. Ze valt ook onder de risicogroep van het coronavirus.
 
Er wordt aangeraden niet meer op te kleinkinderen te passen en – net zoals wat voor iedereen geldt – alleen naar buiten te gaan voor de noodzakelijke dingen.
Dat doet ze dan ook trouw.
 
Daarbij heeft zij ook de zorg over haar vader van bijna 90 en schoonmoeder van bijna 90 die allebei nog zelfstandig wonen. Zij hebben enige zorg nodig van mijn lieve moeder, nu zeker met het coronavirus, aangezien ze niet meer naar buiten mogen.
 
Echter wordt er nog steeds van mijn moeder verwacht dat ze bij de supermarkt de schappen vult. Dit doet ze zonder mopperen, maar haar kinderen maken zich GROTE zorgen om haar! Aangezien er een hoop mensen zijn, die dit niet sirrieus nemen en geen AFSTAND houden!
 
Waarom regelt het kabinet of de supermarkt zelf geen beveiliging voor deze mensen, die keihard werken voor de maatschappij. Met gevaar voor hun eigen leven en zeker ook voor dat van hun familie!
 
De beveiligers, die normaal moeten werken in de horeca en op evenementen kunnen nu toch hiervoor worden ingezet? Zij kunnen er op toezien dat er niet te veel mensen in de winkel zijn en goed afstand houden. Laat het ook rondroepen in de supermarkten! Houd afstand van elkaar! En niet hamsteren, zodat iedereen wat heeft!
 
Ik weet niet goed hoe ik zoveel mogelijk mensen kan bereiken met het verhaal. Ik hoop dat mensen hun ogen gaan openen, Dus schrijf ik deze brief.
 
Groetjes, 
Moniek Lavooij,
een bezorgde dochter


Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

4 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Zorg over moeder”

  1. Ik was gisteren bij AH, geen mandjes, verplicht karretje dat voor je neus werd schoongemaakt. Iedereen deed prima z’n best om afstand te houden.

  2. Ook ik behoor tot risicogroep. Ik blijf thuis. Geen bezoek. Maar als je moet werken dan wordt verwacht dat je dat doet. Bij AH is het inderdaad erg druk. Ik kom niet in de winkels dat doet mijn man. Hoorde gisteren van vriendin dat het erg druk was bij AH. NIET iedereen houdt zich aan het voorschrift een karretje. Veel mensen nog met mandje. Ga bij de slager en groenteboer kijken. Daar hebben ze het wel goed geregeld! AH DOE HIER WAT AAN!! Voor de veiligheid van uw werknemers en voor de mensen die boodschappen moeten doen!

  3. sorry wat doet vrouw welk tot risico groep hoort daar begrijp u bezorgtheid.
    AH doet uurtje voor bejaarden denk dat weinigen komen na 8 uur zie ze door supermarkt schuifelen.
    Dan loopt u moeder nog meer gevaar maar maat regelen zijn er om niet na te leven vrees ik.

  4. Ik kan heel goed je gevoelens begrijpen. Ik ben ook een risicofactor. Ik zorg mede voor mijn moeder van 89, die in dezelfde flat woont. Alles gaat nog goed. Sterkte!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld