INGEZONDEN BRIEF: Yulius / gemeente

Met verbazing lees ik vanmorgen een bericht in AD De Dordtenaar.
 
De locatie van Yulius aan de Wilhelminastraat. (Foto Hans van der Aa / Sliedrecht)
 
Gemeente Sliedrecht, ik vind dit zeer verdrietig om te lezen. Wij hebben een klacht ingediend bij Yulius, bij jullie gemeente Sliedrecht en aangifte gedaan bij de Politie.
 
Als mijn medewerksters niet meer ’s morgens de deur van de zaak durven te openen, omdat ze lastig worden gevallen. Als klanten naar binnen willen komen in de kapsalon Mir-Jo en ook lastig worden gevallen. Dan gaan bij mij mijn nekharen overeind staan.
 
We moesten zeven weken dicht vanwege de coronamaatregelen. We zetten met z’n allen de schouders eronder om overeind te blijven. En dan lees je dit bericht in de krant.
 
NEE, gemeente Sliedrecht. Het valt niet mee. Zeker niet als je een vrouw bent bij deze meneer. Want hij valt op mooie vrouwen zegt hij midden in je gezicht.
 
Met vriendelijke groet, 
Miranda van Overbeek
kapsalon Mir-Jo Sliedrecht

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

4 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Yulius / gemeente”

  1. In het verleden iets vergelijkbaars meegemaakt. Naar mijn idee aangifte gedaan maar naar later bleek simpelweg genoteerd als melding. Toen ik hier later op terugkwam omdat persoon in herhaling viel werd mij medegedeeld dat er nooit aangifte was gedaan. Daar zit je dan. Sterkte.

  2. Als je het geld naar de goede plek brengt, verdwijnen klachten als sneeuw voor deze hittegolfzon. Wachten tot het echt mis gaat. Wachten op de Sliedrechtse Anne Faber. En dat wens je niemand toe, maar tot die tijd politiek sliedrecht: Slaap lekker, knijp nog een oogje toe, want het valt vast wel mee allemaal.

  3. Ik lees dit bericht en ik vraag me nu toch echt iets af.
    M’n moeder kwam vorige week van de begraafplaats terug met zo’n zelfde verhaal. Een man had haar op zo’n zelfde manier lastig gevallen op de begraafplaats. Hij zei, een mooie jurk met een mooie mevrouw! Kijk deze persoon hoeft niet dezelfde te zijn. Maar het klopte niet, deze man had geen normaal gedrag.
    Tegen de gemeente wil ik kwijt; de afstand tussen de Kerkbuurt en de begraafplaats is niet zo groot hoor!! Het gaat ook constant mis met meldingen in Sliedrecht!! Neem de ogen van burgers toch eens serieus zou ik zo zeggen.

  4. Ik heb ook, met bewijs, een klacht ingediend bij gemeente, Yulius, de politie en de burgemeester. Door deze schijnheilige praktijken van de gemeente, ga ik er echt werk van maken.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld