Ingezonden brief: Woon-, werk-, en leefomgeving

Bericht uit onze woon-, werk- en leefomgeving! 

Beste lezer,

Het entree van je huis is de spiegel van je huis met hieronder enkele impressies… De Stationsweg, de parkeerplaats, de Gantel, de Waterbus,…. Kijk en huiver!

Tip voor ondernemers / eigenaren. Pak ww kans! Ga aan de slag met opruimen dan is de kans groter om uw werkomgeving aantrekkelijk te maken voor klanten.

U heeft toch winstgevende omzet nodig? Waarom klanten wegsturen naar Dordrecht en zeker Papendrecht. En nog erger! Zondags naar Ikea Barendrecht, Bataviastad, Almere Outlet, Roermond en Roosendaal…

Gijs van Harskamp

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op onze website is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

4 gedachten over “Ingezonden brief: Woon-, werk-, en leefomgeving”

  1. Met u eens. Maar door onze gemeente wordt er aan diverse stukken gewerkt. Soms met veel terechte tegenreactie (rijbaan op Kerkbuurt Oost) en soms met wind mee (voormalig Apotheek de Groot, hoop ik). Het duurt alleen erg lang voordat de rijke projectontwikkelaren ook overtuigd zijn van een betere/schonere woon- en werkomgeving (dichtgetimmerd pand tegenover Thetie’s haarzaak) en toestemming geven/krijgen te gaan slopen en bouwen. Wie weet wordt het dan mooi in Sliedrecht. Maar we blijven erover zeuren zeker weten, want het is spuuglelijk.

  2. Dat ziet er inderdaad niet uit Sliedrecht! Deze plaatsen zijn erg en zie ook dat het steeds erger wordt! Achterbuurt-achtig!!
    Doe er wat aan!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld