INGEZONDEN BRIEF: ‘Wildparkeren’, over doorgeslagen ambtenarij in Sliedrecht…

(Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrecht24)
 
Na een weekend met prachtig mooi weer, volle terrassen, nog meer gezelligheid en pakweg 60 werkuren arriveerde ik met de auto bij ons “kleine café aan de haven”
 
Ieder parkeerplekje gevuld, en ook op de loswal geen plek vanwege een aangemeerde rondvaartboot die de passagiers aan boord moest nemen. Daarom netjes de auto geparkeerd in het verlengde van de P-plaatsen achter het oude Raadhuis, niet in de weg van voetgangers, maar wel op het trottoir en dat mag dus niet. Toch gedaan, omdat ik een kofferbak met spullen moest lossen, wat als vrouw toch al geen favoriete bezigheid is.
 
Helaas voor mij heeft onze burgervader onlangs een regiment van 3 nieuwe boa’s geïnstalleerd, want ja het in dorp moeten nu eenmaal de regels worden gehandhaafd en onze hermandad is nergens te vinden! Eentje daarvan had mijn overtreding al geconstateerd en was bezig zijn administratie ten aanzien van mijn overtreding in te vullen, € 105,00 euro alstublieft mevrouw!
 
Mijn clientèle maakten mij hierop attent, waarop ik hem aansprak. Ik legde hem uit wat het geval was, dat ik moest lossen, dat ik het druk had en niet zomaar de klanten steeds alleen kon laten om te kijken of er al een parkeerplaats vrij was. Bovendien was er nog steeds nergens een vrije P-plek. Ik noem dat overmacht. Ik kreeg als enig antwoord, dat ik daar al langere tijd stond en nu een bekeuring kreeg. Daarna moest ik maar bezwaar indienen. Nou wees niet maar niet bang, dat ga ik zeker doen.
 
Een beetje begrip voor een hard werkende onderneemster was hier echt wel zijn plaats geweest, dus collega ondernemers en overige dorpsbewoners, bezint eer ge begint met dit wildparkeren!
 
Agnes Bot
Café Korevaar
 
Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.
 
Redactie Sliedrecht24

7 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: ‘Wildparkeren’, over doorgeslagen ambtenarij in Sliedrecht…”

 1. Het is ook nooit goed hier in Sldrecht.
  Nu zijn er eindelijk boa’s die hun werk goed doen, is het weer niet goed.

 2. Tja, en dan willen ze nog gaan verdichten in Sliedrecht.
  Dan wordt het probleem vast niet minder, denkt u wel?

 3. Zo Jammer dit.. op de dagen/tijden dat er juist BOA’s nodig zijn, zie je ze niet!

 4. mr van dam denk dat ze dan al thuis zijn om 6 uur ?
  om 5 uur voor apotheek rembrandtlaan heb nodige keren gevaarlijk gelopen,over stoep met fiets,maar soms pakte 45 km auto de stoep even.
  boa,s stonden bij een bord mag er wel parkeren hun schreven waarschuwing uit.

 5. Bij de kerken valt nog wel mee hoor.
  Wat als de boa’s is een kijkje gaan nemen in de vogel buurt, daar staan meer auto’s op de stoep dan dat heel de buurt parkeer vakken heeft (is misschien ook tegelijk het probleem).
  Maar de auto’s staan ook op het kruispunt, hierdoor heeft mijn vrouw al een keer een aanrijding gehad, omdat ze niets zag aankomen en ook geen ruimte meer had om uit te wijken.
  Ze kunnen beter daar op handhaven, en het beste rond 6 uur.
  Want daardoor gebeurt er echt nog een keer een erg ongeluk.
  Er staan wel is bussen op de hoek van de straat, hoe kan je dan ooit iets of iemand zien aankomen…!!!!!
  Dat heeft nut om daar wat aan te doen.

 6. De boa’s moeten op zondag ook hun werk doen en vooral bij de kerken,want daar staan er veel op de stoep of op invalideplaatsen.dus boa’s doe op zondag ook uw werk

Plaats een reactie

*=Verplicht veld