INGEZONDEN BRIEF: Parkeren in Groenenweer en Leenweer

(Foto Ger Kloeg)

Bestuur Gemeente Sliedrecht, 

Er gaat geen dag voor bij of er zijn parkeerproblemen op de Groenenweer of Leenweer, volop activiteiten oude bewoners verlaten de wijk, nieuwe komen en zij die blijven gaan verbouwen, moderniseren, zonnepanelen etc., dus volop bedrijvigheid, vrachtwagens, aanhangers, werkbusjes en opslag van tegels, zand en bouwmaterialen op de rijweg en de weinige parkeerplaatsen.

Niks aan te doen, want het moet nu eenmaal gebeuren.

Helaas hebben wij een aantal bezoekers en bewoners die overal schijt aan hebben en hier helemaal geen rekening houden met anderen en doodleuk de wijk volledig blokkeren.

Ter illustratie de vuilniswagen, die zijn weg niet kan vervolgen in de Groenenweer, door a-sociale automobilist, onbekend en nergens te vinden, die zijn auto domweg parkeert tegenover raampartij en garageuitgangen.

Ger Kloeg
bewoner Groenenweer

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

2 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Parkeren in Groenenweer en Leenweer”

  1. Het is in de “Weren” al jaren een ramp met parkeren. Sommige huishoudens hebben 4 auto’s, omdat de kinderen nog thuis wonen.
    Misschien een keer een herindeling maken, als het weer opgehoogd wordt.

  2. Heel simpel weg slepen en kosten verhalen.
    Waarschuwen helpt niet en vertraagd alleen maar.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld