INGEZONDEN BRIEF: Parkeerproblematiek Groenenweer

(Foto Ger Kloeg)

Geacht bestuur van de gemeente Sliedrecht,

De Gemeente Sliedrecht spiegelt zich kennelijk in de landelijke politiek en pakt het derhalve op diverse fronten groots aan en laat daarna de burgers met de gebakken peren zitten.

Op basis van de parkeerchaos in de Groenenweer hebben wij bij de aanschaf van een nieuwe auto gekeken naar afmetingen, zijnde 3,57 mtr. x 1,62 mtr., zodat deze in onze ondermaatse garage past. Natuurlijk contact opgenomen met Gemeente Sliedrecht om de ingang van de garage op de juiste hoogte te brengen, prima geregeld. Je zou zeggen wat zeur je dan mooie nieuwe kleine auto Fiat 500, maar dan komen onze aanstaande problemen.

Hoe krijgen wij onze nieuwe auto onze garage in en uit, daar deze constant geblokkeerd wordt door verkeerd en illegaal geparkeerde auto’s van medebewoners, leveranciers, aannemers en alsmede hun bezoekers. Oplossing met BOA’s,  zou je zeggen,  echter onmogelijk deze zijn niet tijdig (on)bereikbaar en mogen alsnog niet ingrijpen, onbegrijpelijk.

Vandaag zag ik dat er al bewoners zijn die het  probleem zelf oplossen(foto) door het spannen van linten. Misschien moet ik tegenover mijn garage pionnen plaatsen of een N.P. met witte verf aanbrengen, want de Gemeente Sliedrecht gaat niet verder dan de boel verhogen en daarna moet je het zelf maar oplossen met alle problemen en overlast vandien.

Ik vraag me af wanneer het bij onze bestuurders doordringt dat deze situatie onhoudbaar is, ook recente calamiteit met brandweeringrijpen moet toch een serieuze aanleiding zijn om stappen te ondernemen, echter het risico op serieuze problemen wordt door onze bestuurders ijskoud genomen.

Een goede bestuur houdt zich in de eerste plaats bezig met de belangen van burgers en een veilige leefomgeving, in Sliedrecht kennelijk niet van belang, vandaar tweede brief.

Ger Kloeg
Groenenweer 

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

Plaats een reactie

*=Verplicht veld