INGEZONDEN BRIEF: ‘MISDADIG beleid OMT misleidt volk (en regering)’

Hier een update van het laatste nieuws betreffende Corona, afkomstig van de vooraanstaande artsen en professoren vanuit vele landen die ik reeds anderhalf jaar volg. Ondubbelzinnig is nu internationaal aangetoond, dat Omicron onvergelijkbaar (bijna 75%) minder ziekmakend is. Dit was begin December al bekend! (Zuid-Afrika liep reeds een maand voor!) Ook de ernst van ziek worden van Omicron, is onvergelijkbaar met Delta! (als een virus muteert, en veel besmettelijker wordt, gaat dat in grote mate ten koste van de ziekmakende kwaliteit: het muteert zich kapot! En dat is ook niet voor het eerst)).

Tot mijn grote ongenoegen, papegaait de regering het OMT klakkeloos na, met desastreuze gevolgen voor de maatschappij. Reeds vaker zijn zij getalsmatig en wat betreft anticipatie, volkomen fout bezig geweest; zo ook nu weer: toen begin December de hoge besmetting graad van Omicron bekend werd, werden er absurde (toen reeds bekend!) zeer onrealistische cijfers ten aanzien van ziekenhuis opnamen gepubliceerd en aan de -volgzame- regering geoffreerd die daardoor als de bekende, redeloze angsthaas de hele maatschappij lamlegde met weer een Lock down, ten koste van zeer velen die hierdoor onevenredig hard financieel en / of mentaal geraakt werden. Men, (het OMT) schotelde enorme ziekenhuis opnamen voor, waarbij het aller gunstigste scenario voorzag in minstens 4000 ziekenhuis opnamen half Januari, en dat terwijl bij mij, lees: die geleerden die ik al heel lang dagelijks volg, dit totale onzin was. Dit blijkt nu dus minder dan 1400 te zijn, geheel in de lijn der verwachting! Maar wat hebben zij hiermee een ellende en (commerciële) schade mee veroorzaakt?

Tevens gaf / geeft het OMT er blijk van bepaald geen differentiatie in beleid te kunnen aanbrengen , daar waar het om up to date beleid gaat; immers het beleid dat nodig is bij een gevaarlijke, potentieel ernstig ziek makende (Delta) variant, is beslist heel anders dan bij een variant als Omicron. Wat men met de huidige lockdown bereikt heeft, is dat men kunstmatig enige tijd voorkomen heeft, is dat Delta nog wat langer door kon gaan met mensen wel ernstig ziek maken, of erger! Een voorbeeld van een differentiatie beleid zou zijn geweest, dat men zoveel mogelijk Omicron zijn gang had laten gaan opdat Delta nu reeds geheel zou zijn verdreven door Omicron, hetgeen een aantal ernstig zieken had gescheeld! Tevens wist men dat Omicron niet te stoppen zou zijn. (En gelukkig maar in dit geval!)

Wat evenwel een nog groter kwaad is, is dat het OMT en secundair de regering, reeds meer dan anderhalf jaar stelselmatig geweigerd heeft, om het volk te vertellen, dat naast vaccinaties, men het eigen immuunsysteem simpel had moeten optimaliseren, hetgeen eenvoudig te realiseren is, en die artsen en professoren uit vele landen geregeld tot wanhoop bracht; herhaaldelijk vroegen zij zich vertwijfeld af: WAAROM ZEGGEN DIE REGERINGEN DAT NIET??? Dit niet vertellen, vind ik dus ronduit misdadig! Naar mijn mening heeft het OMT bloed aan de handen: hoe velen zouden nog in leven zijn geweest indien OMT en regering dit het volk had aangeraden, i.p.v. halsstarrig en monistisch naar

ALEEN de vaccinaties te kijken? Volgens de geleerden optimaliseer je simpel je immuunsysteem: ten eerste vitamine D3 (reguleert het immuunsysteem) en wel met MINIMAAL 75 mg. (De minimale hoeveelheid D3 in het bloed moet minstens 50 Nano mol pet liter zijn, maar de professoren adviseren dat op zeker 70 Nano mol per liter te stellen) dan moet je weten dat 80 % van de bevolking een significant (chronisch) tekort aan D3 heeft, zeker in de winter) vervolgens de dagelijks verantwoorde hoeveelheid vitamine ZINK, hetgeen eveneens voor je immuunsysteem van groot belang, maar van zink mag je niet meer dan de dagelijks referentiewaarde slikken (!) En  dan nog vitamine C, en daarvan is een goede hoeveelheid 1000mg bij voorkeur geleidelijke afgifte. Op deze wijze kan je zelf het nodige doen om angst voor Covid te verminderen en zelf substantieels te doen voor je eigen gezondheid!

Wel een aparte groep vormen wel de mensen die ernstige Co morbiditeit heeft en waarvan het immuunsysteem slecht werkt; zij dienen maatwerk op te krijgen met o.a. extra vaccinaties) Tot slot: dit alles is mijn mening, en gebaseerd op het geen ik geleerd heb. Als laatste durf ik te stellen, dat de grote Covid ellende in ons, maar ook omringende landen maart / april voltooid verleden tijd zal zijn!

Met vriendelijke groet,
Ben Kura

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

15 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: ‘MISDADIG beleid OMT misleidt volk (en regering)’”

 1. Ik word zo langzamerhand zwaar depressief van die Corona en zeker als er hier ook weer mensen zijn die overal negatief op reageren. Gelukkig zijn de ziekenhuisopnamen een stuk minder geworden en als iedereen de booster gaat halen hopen we toch corona onder controle te hebben.En allemaal maar weer zo snel mogelijk met vakantie terwijl Sliedrecht nog wel flink aan zijn normen en waarden moet gaan werken van hoe we met elkaar omgaan.

 2. Ik raad jullie allemaal een officiele website aan over vaccinatie bijwerkingen in Amerika.

  medalerts.org/vaersdb/findfield.php?EVENTS=on&PAGENO=1857&PERPAGE=10&ESORT=&REVERSESORT=&VAX=(COVID19)&DIED=Yes

 3. Weer iemand die de ‘waarheid’ gevonden heeft op de social media platforms. Omdat er ergens een vent in een witte jas iets beweert, wil nog niet zeggen dat hij daadwerkelijk arts is en ook en vooral niet dat hij dan ter zake kundig is . Nergens is zoveel onzin te vinden als op zoiets als bv. Facebook of Youtube, en erger nog: Het filteren van de zin en onzin is vrijwel onmogelijk. De bronnen zijn zelden vermeld en al helemaal niet controleerbaar, en dat maakt al dit soort platforms volstrekt onbruikbaar als het gaat om nieuwsgaring.
  En dat geldt niet alleen voor de info over Corona…..
  Ik zou zo zeggen: Steek je licht eens op bij de persoon die je al jaren je gezondheid toevertrouwd, namelijk je eigen huisarts !

  P..S Er is ook een facebookgroep ‘ de aarde is plat’ met, heus echt waar, plenty ‘bewijzen’ . Dit voor de liefhebbers!

 4. Meneer Kura toch even beter op gaan letten dan.
  De eerste 2 artsen, waarvan 1 een nurse en beiden niet gespecialiseerd in virologie die u noemt Campbell en Sehault zijn ook betrapt op het delen van misinformatie.
  Youtube dokters die soms iets zeggen wat klopt maar ook vaak niet. Echte artsen werken zo niet. Wie die Berg is moet u duidelijker in zijn. Maar u plaatst dan ook geen enkele bron.
  U maakt wat conclusies die niet kloppen. Een conclusie kunt u alleen maken als u ook weet hoe studies en data te lezen en te begrijpen.

 5. “Zo voldoende ongelovige Thomassen?” Moed houden! Thomas werd, toch weer, gelovig.
  Overigens ben ik het in het geheel niet met u eens.
  Maar een discussie, de zoveelste hier, leidt er niet toe, dat andersdenkenden over dit onderwerp
  overtuigd worden door uw mening. En omgekeerd: u ook niet door hen.

 6. Men vroeg om die artsen, hierbij 3 hiervan waar ik veel van geleerd heb. 1. Dokter John Cambel (UK) 2. Professor Roger Seheult (USA) 3. Professor berg, waarvan de een uit Australië komt en de ander uit de USA. Dit zijn er maar enkele die ik volg. Met wappert houd ik mij niet bezig! Artsen collectief ken ik niet en wil ik ook niet kennen! Zo voldoende ongelovige Thomassen?

 7. De titel en verhaal , dat zegt al veel van meneer die ergens de klok heeft horen luiden maar de klepel nog niet gevonden heeft en ook niet zal gaan vinden denk ik zo.
  Mensen lees a.u.b wat een echte arts zegt.
  In Plaats naar zo wappie te luisteren!

 8. Wil Meneer Kura even met een lijst komen wie die zogenaamde -vooraanstaande artsen en professoren- en -geleerden- zijn die hij volgt?
  Het is wel heel makkelijk om zo’n stelling te plaatsen zonder uit de doeken te doen waar
  die gegevens vandaan komen.

 9. Iedereen kan en mag gelukkig denken wat vindt en denkt.
  Maar ik wil wél een misversrand weg nemenik ken men Kura persoonlijk goed. En weet dat hij beslist niet naar verkeerde artsen heeft geluisterd. Maar naar professoren uit verschillende landen en zích daar helemaal in heeft verdiept!
  Ik vertrouw dus op zijn bevindingen.
  Maar nógmaals iedereen mag doen wat hij denkt en wilt.

 10. Sorry, maar dit klopt voor geen meter.
  Deze zogenaamde vooraanstaande artsen zijn vast van het Artsen Collectief.
  Dat is een oplichters club die fake news de wereld in stuurt.

  Ik vind het totaal niet ok dat zo’n mening zonder onderbouwing en zonder te melden welke vooraanstaande artsen dit dan mogen zijn, als feiten gespresenteerd
  mogen worden.

  De schrijver heeft zich laten door conspiracies. Waarom wordt hier geen feitencheck op gedaan?

 11. Ik snap die felle reactie niet. Voldoende vitamine C, D3 en het mineraal zink hebben wel degelijk een positief effect op het immuunsysteem en kunnen ook bijdragen aan een beter herstel na een eventuele besmetting. Dat is echt een feit, hoor. Lees de vakliteratuur er maar op na.
  Het is echter geen garantie dat je niet besmet wordt en er zijn nog meer factoren die een belangrijke rol spelen, zoals het hebben van de goede fysieke conditie, geen overgewicht, veel frisse lucht en niet roken. Op dit punt verkondigt de heer Kura zeker geen onzin.
  Ik vind het wel een hele stap om er vanuit te gaan dat er achter het stuntelige beleid een andere agenda schuilgaat, maar ik kan me voorstellen dat het stelselmatig presenteren van inconsistente data en het schetesen van onrealistische doemscenario’s complottheorieen in de hand werkt. Ook het doorlopend negeren van de trends in Zuid Afrika, Groot Brittanie en Denemarken etaleert ook niet bepaald een vooruitziende blik als het gaat om lockdowns.

 12. Prachtig geschreven meneer Kura. U slaat de spijker op zijn kop. Er zouden veel meer van dit soort berichten in de krant moeten staan. 👍

 13. Jammer dat we in Nederland zo’n 15.000.000 😎 “CORONA DESKUNDIGEN” 😥😂hebben. Daar is natuurlijk geen enkel beleid op af te stemmen!!! Als iedereen nu eens begint, zich aan de “geldende regels” te houden, zou dat al heel veel problemen oplossen. Dan komen we met elkaar hoogstwaarschijnlijk een keer een stap verder in de goede richting.

 14. Beste heer Kura, verschuil u alstublieft niet achter “Dit is mijn mening”. U presenteert geen mening, u presenteert het als feiten. En die feiten zijn pertinent onjuist. Het verhaal over het “optimaliseren van het imuunsystem” is klinkklare onzin. Dat u dit “geleerd heeft” van “de geleerden” is niet zo. U heeft uzelf dit op de mouw laten spelden door mensen zonder medische achtergrond. Een achtergrond die u ook klaarblijkelijk mist.

  Levensgevaarlijke onzin die Sliedrecht24 hier publiceert. Degene die hier bloed aan zijn handen heeft is niet het OMT, maar dhr Kura, als iemand dit advies van hem opvolgt.

 15. Ja corona treft ook Sliedrecht en het onzinne beleid eromheen ook, maar wat heeft dit verder met ons durp te maken, of mag ik hier ook mn gal gaan spuwen over alle misstanden in de wereld? Schrijf ik effe een briefje over de uitbuiting in de kledingindustrie in azie binnenkort…

Plaats een reactie

*=Verplicht veld