INGEZONDEN BRIEF: Kwijlvodjes

Lieve mondkapjesdragers, 
Fijn dat u uw krochten weer mag en durft te verlaten.

U kunt zelfs met het openbaar vervoer, mits u uw mondkapje voor houdt.
Ik wilde eigenlijk kwijlvod schrijven.

Dat worden het nl., zeker als u na gebruik, al uit de bus stappend, het in de bosjes gooit. 

Vandaag kwam ik op 4 kwijlvodjes. Ok, de eerste helft van het wandelingetje lette ik nog niet op, sorry.

Tip: rij naar de gemeentewerf, schaf een paar poepzakjes aan. Deponeer hierin uw vol gekwijld vodje en gooi het thuis weg.

Vindt u in de bosjes werpen prettiger? Ik hoop dan dat het uw klein-, -kind is, die met een gebruikt kapje op thuis komt en roept: “Kijk, ik ben de zuster/broeder!”

Klaas van den Herik

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

2 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Kwijlvodjes”

  1. Klasse hoor! Wat een kleinerend ingezonden brief. Zitten we dan voor de gezondheid van zulke bittere mensen al maanden thuis?

  2. Inderdaad !
    En neem dan onderwijl ook gelijk de latex handschoentjes gewoon mee terug naar huis, samen met trouwens al het andere wat je mee van huis genomen hebt! Waterflesjes, sigarettenverpakkingen, pizzaverpakkingen, en al het andere waar we zolangzamerhand de nek over breken op straat!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld