INGEZONDEN BRIEF: Gevaarlijke situatie Putterstraat

Graag uw aandacht voor de situatie Putterstraat. 

We zien niks, horen niks. Twee weken nadat aannemer failliet is gegaan. 

Inmiddels een steeds groter wordende put met heel vies stinkend water. Gevaarlijk voor spelende kinderen! Een peuter kan hierin verdrinken of verstikken. 

Als volwassenen hebben we een dagtaak aan het bewaken van deze gevaarlijke situatie. We proberen kinderen erbij weg te houden.

Hoe gaan we dat oplossen als het herfstvakantie wordt? Een 10-rittenkaart voor ieder buurkind van Monkey Town?

Om nog maar te zwijgen van al die auto’s die in de omliggende straten staan waar al parkeerproblemen waren.

Hartelijke groet,
Margreet de Jong
Putterstraat

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

4 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Gevaarlijke situatie Putterstraat”

 1. Te lezen op de site van Van Hattum;

  Belangrijke mededeling

  Het bericht waarvan we nooit hadden gedacht het te moeten schrijven. Met pijn in ons hart hebben we het faillissement aangevraagd van ons familiebedrijf Van Hattum Infra. Het faillissement is dinsdag 13 september 2022 uitgesproken.

  Dit is o.a. het gevolg van onvoorziene kostenverhogende omstandigheden zoals de enorm gestegen grondstofprijzen en de beschikbaarheid daarvan, en forse prijsstijgingen/toeslagen van met name energie en brandstof. Helaas waren er weinig tot geen contractuele mogelijkheden voor het doorberekenen van de extra bouwkosten als gevolg van prijsstijgingen.

  Dit besluit heeft zeer grote impact voor onze medewerkers en hun gezinnen, waarvan velen een langdurig dienstverband bij ons hebben. Dit geldt in meer of mindere mate ook voor onze onderaannemers en leveranciers.

  Het is niet “zomaar” een beslissing die je neemt, maar we hebben hem genomen na goed beraad en om te voorkomen dat de situatie erger wordt.

  Indien u een vordering hebt op ons bedrijf kunt u deze bij de curator ter verificatie indienen, per post (aan Splendor Advocaten, Postbus 14188, 3508 SG Utrecht) of per e-mail: backoffice @splendoradvocaten.nl Voeg bij uw indiening bewijsstukken bij waaruit de aard en hoogte van de vordering blijken.

  De wereld van grond- weg- en waterbouw is klein. We komen elkaar vast weer, in betere tijden, ergens tegen.

 2. Hallo Margreet.
  Ik heb een link van jouw ingezonden brief doorgestuurd naar
  [email protected] omgevingsverbinder.nl
  Zij is aangesteld door de Gemeente. Hopelijk heeft dat resultaat.

  Henk van de Graaf
  Bewoner Putterstraat

 3. Het is van de zotte dat dit kan zorg gewoon als gemeente dat dit heel snel word opgelost dit is ook in strijd met de veiligheid neem jullie verantwoorlijkheid dus niet lullen maar doen

Plaats een reactie

*=Verplicht veld