INGEZONDEN BRIEF: Bedankt!

Elkaar helpen is, helemaal in deze tijd, ontzettend belangrijk en waardevol.

Er zijn veel ‘onzichtbare’ vrijwilligers: mensen die de ander vrijwillig helpen, maar niet ergens officieel ingeschreven staan als vrijwilliger. Deze vrijwilligers wil Welzijnswerk via deze weg bedanken.

Toen we geconfronteerd werden met corona heeft Stichting Welzijnswerk Sliedrecht tijdens de eerste lockdown, vanuit Het Bonkelaarhuis, corona burenhulp opgezet. Veel mensen hebben zich aangemeld om hulp te bieden aan een ander, burenhulp initiatieven ontstonden, mooie matches werden gemaakt. Ook is bekend dat veel mensen elkaar helpen zonder tussenkomst van Welzijnswerk.

Iedereen die in deze tijd iets voor een medemens doet wil Welzijnswerk graag bedanken. Misschien is het voor jou vanzelfsprekend om de buren of dorpsgenoten te helpen; toch is dat juist bijzonder!! Bedankt dat je je inzet voor het welzijn van de ander. Dat is van onschatbare waarde.

Het vrijwilligerspunt van Welzijnswerk beschikt over een lijst van vrijwilligers die zich hebben aangemeld voor kortdurende hulpvragen, zoals een boodschap doen of een keer de hond uitlaten. Mocht je hier ook gebruik van willen maken of wil je je hulp aanbieden? Neem dan contact met ons op. Je vindt ons in Het Bonkelaarhuis, Bonkelaarplein 7, tel. 0184-420539.

Annemiek van Wingerden
coördinator Vrijwilligerspunt Stichting Welzijnswerk Sliedrecht

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

1 gedachte over “INGEZONDEN BRIEF: Bedankt!”

Plaats een reactie

*=Verplicht veld