INGEZONDEN BRIEF: Baggerhistorie

Toen ik donderdagmiddag even bij de gemeente op bezoek ging en via de Industrieweg naar de ingang liep, passeerde ik weer eens de verschillende elementen uit de roemruchte baggergeschiedenis van Sliedrecht.

Terecht beroept Sliedrecht zich op deze historie en nog steeds zijn er bedrijven en personen in ons dorp er bij, en op betrokken.

Maar wordt het dan na zoveel jaren geen tijd om deze elementen weer eens goed te reinigen en van een nieuwe verflaag voorzien.

Ze hunkeren ernaar en misschien zijn er wel ex-baggeraars die het, zoals vroeger, gewoon willen doen?

G(erard) J. de Haan

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

2 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: Baggerhistorie”

  1. Mijn man, die bij de ingebruikname van het gebouw alle baggeronderdelen geverfd heeft, stoort zich er al een paar jaar aan dat de boel zo verkommerd. Hij vindt het jammer dat er zo weinig onderhoud gepleegd wordt, de baggerij en dus ook die onderdelen zijn en blijven het visitekaartje van Sliedrecht.
    Overigens, er is ook weer niet gedacht over de plaatsing van dit fietsenrek??

Plaats een reactie

*=Verplicht veld