INGEZONDEN BRIEF: ASVZ locatie Merwebolder

(© Archieffoto RPAS Peter Donk / Dronetv.nl)

De laatste tijd is er veel verontrustend nieuws in de wereld. Ook ons dorp Sliedrecht gaat dit niet voorbij. In deze ingezonden brief, wil ik er eens een positieve draai aan geven.

Het betreft een deel van de bewoners van de bij ons bekendstaande Merwebolder. Iedere week, weer of geen weer trekken deze helden de Westwijk in om plastic en lege flessen op te halen.

In mijn arbeidzame leven heb ik met meer als 500 mensen gewerkt. Het mooie is dat ik bij deze mensen hetzelfde patroon zie als degene waar ik mee gewerkt heb. Er zijn er die doen het zeer getrouw, precies en met passie. Er zijn er ook die doen het om dat het moet .

Nu zou ik willen vragen aan de bewoners die gedurig iets klaar zetten, om ook eens aan deze mensen te denken. Daar is de december maand een mooie gelegenheid voor. cU weet niet hoe blij u deze mensen maakt.

Voel u tot niets verplicht en het kan natuurlijk het hele jaar door.

Evert van de Groep 

Brieven worden 1 op 1 overgenomen. De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op online krant Sliedrecht24 is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

3 gedachten over “INGEZONDEN BRIEF: ASVZ locatie Merwebolder”

  1. Dank, Evert voor je ingezonden brief.
    Zo komen onze mensen eens in een goed daglicht te staan.

  2. Als bewoner van de Koningsweer doen wij regelmatig iets lekkers voor de bewoners in onze glasbak. Zij blij, wij blij als we hun reaktie zien. Respekt voor deze mensen die bij weer en wind glas ophalen en altijd goed gemutst zijn. Grote klasse.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld