Ingezonden brief

Handen af van mensen op straat die je niet kent

Kan iemand mij eens uitleggen, wat er in vredesnaam grappig is, dat als je langs een willekeurige meid / mevrouw, die voor haar hobby aan het hardlopen is, fietst, een gigantische harde klap op haar achterste / billen / kont of wat je het ook wil noemen geeft?! Compleet ongevraagd en daarna ook nog eens hard weg fietst met je maatjes omdat je te bedonderd bent en t lef niet in je donder hebt om naar haar toe te gaan?!

Als zij het nou had uitgedaagd of half naakt op straat had gelopen, had ik mij er nog enigszins iets bij voor kunnen stellen, maar deze meid in kwestie had een lange trainingsbroek aan!!!!! Je kon d’r kont amper ziet, dus nog een wonder dat je hem kon raken!!! Volgende keer moet ze dus maar een dik skipak aan, compleet ingepakt inclusief lieslaarzen?! 

Voordat er vooroordelen komen, nee het was geen allochtoon, asielzoeker, zwarte, bruine, paarse of wat dan ook…., maar 3 Hollandse net 16-jarige, net vakantie gekregen, stukken vervelende blonde Nederlandse tiener apen!!

Blijf gewoon met je vieze ongemanierde normen en waardeloze poten van andere af en ook van andermans spullen!!! Ga onkruid wieden voor bejaarden, doe iets nuttigs als je verleidingen niet kan weerstaan die de grote boze schoolloze vakantie je biedt!!! En dat geldt ook voor alle andere die niet van anderen af kunnen blijven!!!!

Je kunt verdorie je eigen huis niet eens uit om een rondje te gaan lopen!!! Ik hoop dat jij ontzettend goed slaapt vannacht, eikel, de volgende keer zul je niet meer zo lekker slapen! Voel je veilig in eigen land?! Waar dan!? Je kan je eigen voordeur niet eens meer uit…..en dit is nog maar een klein dingetje………….

(Naam bij redactie bekend)

De redactie is niet verantwoordelijk voor de inhoudelijke juistheid van een ingezonden brief. Plaatsing houdt niet in dat de redactie achter de inhoud van het bericht staat. Een brief wordt uitsluitend geplaatst als de bron bij ons bekend is. De naam van de afzender wordt onder het artikel geplaatst. NAW- en e-mailgegevens worden niet openbaar gemaakt. Een ingezonden brief plaatsen we onverkort, soms ook omdat er geen artikel over het onderwerp op onze website is verschenen.

Redactie Sliedrecht24

Plaats een reactie

*=Verplicht veld