Informatiemarkten voor Sliedrechtse ondernemers over omgevingsvisie

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht houdt maandag 20 september 2021 van 16.00 – 19.00 uur (locatie wordt nog bekendgemaakt – red.) speciaal voor ondernemend Sliedrecht een informatiemarkt over de omgevingsvisie. Voor belanghebbenden is er woensdag 22 september 2021 (tijdstip en locatie nog niet bekend – red.) nog een extra informatiemarkt met een debat.

In het najaar van 2019 werd voor ondernemend Sliedrecht een eerste participatiesessie georganiseerd. Tijdens deze sessie ging het vooral over de kernkwaliteiten van Sliedrecht. De inbreng werd verwerkt in een Nota van Uitgangspunten, die door de gemeenteraad is vastgesteld en gedeeld met de ondernemers. (Archieffoto Peter Donk / Sliedrecht24)

Doel is om te laten zien welke stappen we tot nu toe hebben gezet, en wat we met elkaar concreet hebben bereikt. De gemeente Sliedrecht licht gemaakte keuzes toe en het ontwerp wordt samen met de ondernemers aangescherpt, zodat er straks een gezamenlijk gedragen en heldere visie is met het oog op een toekomstbestendig Sliedrecht. De puntjes worden zeg maar op de ‘i’ gezet. 

Levendig debat
Woensdag 22 september 2021 brengt de gemeente Sliedrecht vervolgens alle belanghebbende partijen nog een keer bij elkaar: (ondernemers)verenigingen, instellingen én raadsleden. Naast een vergelijkbare informatiemarkt, is de insteek bij deze bijeenkomst om een ‘levendig debat’ te hebben met elkaar.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld