Informatiemarkt opvanglocatie asielzoekers in drie tijdsblokken

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht organiseert maandag 26 februari 2024 samen met het Centraal Orgaan opvang asielzoekers (COA) en verschillende maatschappelijke partners een informatiemarkt voor de te realiseren asielopvang in de kom Kweldamweg-Zwijnskade in Sliedrecht-Noord.

De markt wordt gehouden in partycentrum De Lockhorst aan Sportlaan 1 en is in drie tijdsblokken verdeeld. De gemeente zegt dat je je komst moet aanmelden. (© Archieffoto Peter Donk / Dronetv.nl)

Tijdens de informatiemarkt zijn belangstellenden welkom in drie tijdsblokken:

 • van 18.00 tot 18.45 uur
 • van 19.00 tot 19.45 uur
 • van 20.00 tot 20.45 uur

Aanmelden
Ieder tijdsblok heeft ruimte voor maximaal honderd belangstellenden, daarom is aanmelden verplicht. Aanmelden kan hier online en via de onderstaande QR-code. Naast de gemeente Sliedrecht zijn ook het COA, de politie en medewerkers van Het Bonkelaarhuis aanwezig. Met de direct-omwonenden van de opvanglocatie is een apart informatiemoment gepland.

Tweede informatiemarkt
Bij grote belangstelling organiseert de gemeente in samenspraak met de genoemde instanties en organisaties een tweede informatiemarkt. Die zal plaatsvinden op een nader te bepalen datum, eveneens in partycentrum De Lockhorst. 

4 gedachten over “Informatiemarkt opvanglocatie asielzoekers in drie tijdsblokken”

 1. Hoezo eerst aanmelden? Wij leven toch in een vrij land! En zij denken dat wij dat niet door hebben?Dit is alleen voor de bühne om dat dit zo hoort,volgens de regels! Die Azc Die komt er gewoon! Ik wens de nieuwe bewoners van plan-noord (als die er komt) veel succes,maar doe vooral alles op slot als je weggaat! Jullie huizen worden gelijk veel minder waard,met een Azc pal naast de deur! Maar gelukkig,er komt een nieuwe noord-zuid verbinding dus je bent zo on het centrum van Sliedrecht.O,ja jullie krijgen ook nog een nieuw zwembad en sportvelden,het kan gewoon niet op allemaal!

 2. Er zal wel een mooi toneelstuk worden opgevoerd. Coa, politie e.d. aanwezig.
  Waarom politie? Om de orde te handhaven of om zich te verkopen dat ze het AZC in de gaten houden?

  We zien totaal geen politie meer in ons dorp. Wel in het AD over de misdaadcijfers in ons dorp.

  Grafieken maken dat kunnen ze(politie) heel goed maar optreden, handhaven is totaal niet meer. Puur meldingen rijden.

  Ik adviseer iedereen om hier niet naar toe te gaan. Het gaat toch zo gebeuren zoals de heren het willen.

  Als je vooraf op moet geven dan is je identiteit bekend en misschien krijg je dan wel een “Stempel” achter je naam. Dat je bijvoorbeeld is rechts iemand bent?

  Dat de gemeente, de regering de polarisatie zelf in de hand werkt is mij helaas wel duidelijk.

  Dus: de keuze is aan jezelf

 3. Beter de late dan op de avond, met kans op uitloop…. die aanmelding van tevore zal vast niet voor de inventarisatie van koffie zijn.

  Oja, en direct omwonenden krijgen een aparte bijeenkomst? In welke straal val je onder omwonenden?

 4. Je moet je komst aanmelden…..zodat ze alvast de meest ‘ lastige ‘ fanatieke tegenstanders van het azc eruit kunnen filteren?

Plaats een reactie

*=Verplicht veld