Informatieavond over zonnepanelen goed bezocht

SLIEDRECHT – Tientallen inwoners van Sliedrecht hebben zich woensdagavond 9 december 2015 in gebouw De Reling aan de Industrieweg laten bijpraten over de tweede groepsaankoop voor zonnepanelen.

Alle mensen, die zich hadden ingeschreven, waren uitgenodigd. (Foto Sliedrecht24)

Inleiding van de avond verzorgde zonnepanelen-wethouder Theo den Braanker. Hij vertelde dat zijn vrouw had opgemerkt, dat hij sinds hij milieu in zijn portefeuille had daar meer mee bezig was, bewuster nog dan daarvoor. De gemeente Sliedrecht biedt kopers van de zonnepanelen een duurzaamheidslening tegen een lage rente aan.

Procedure
Deskundigen gaven een toelichting over de nu te volgen procedure en een uitleg over de producten, die gebruikt worden om de zonnepanelen te installeren. Het publiek stelde vragen over verzekeringen, de energieopbrengst en vroegen naar persoonlijke situaties aangaande hun daken. Nu kan iedereen zich aanmelden om de procedure in te gaan. Nieuwe belangstellenden blijven welkom. De groepsaankoop is interessant door de gestelde gemeentelijke duurzaamheidslening en de korting die voor de aanschaf is bedongen. 

1 gedachte over “Informatieavond over zonnepanelen goed bezocht”

 1. Mensen pas op.
  De gemeente is niet verantwoordelijk hiervoor.
  Ze bemiddelen alleen maar voor grote aanbieders die matige Chinese panelen aanbieden. En ze maken op deze manier de lokale aanbieders kapot.
  Vreemd dat de gemeente dit doet.
  De fabriek van de vorige groepsaankoop is al falliet gegaan!!
  En de levertijd is meer dan 3 maanden.
  Vaak komen dan Poolse ZZP’ers het op je dak gooien.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld