Informatieavond over levenstestament en schenkingen

SLIEDRECHT – Het is een onderwerp waarover niet vaak gesproken wordt, maar waaraan zeker meer aandacht kan worden gegeven. Het opstellen van een levenstestament en het doen van schenkingen. In de kantine van SKC Merwede/Multiplaat aan Thorbeckelaan 104 wordt woensdag 24 mei 2023 een informatieavond georganiseerd door de korfbalvereniging in samenwerking met Koppelaar Notarissen, aanvang 19.30 uur.

Koppelaar Notarissen mr.N.P. Papaïoannou (r) en mr. D. Camli (l). 

Mr. Nico Papaïoannou van Koppelaar Notarissen gaat in een interactieve presentatie van ongeveer een uur in op beide onderwerpen, waarbij de aanwezigen uitgebreid de gelegenheid krijgt om vragen te stellen. Inschrijven, voor zowel particulieren als ondernemers, kan via het e-mailadres: bijzondereactiviteiten@skcmerwede.nl, maar u kunt vanaf 19.00 uur ook gewoon binnenlopen op de avond zelf.

2 gedachten over “Informatieavond over levenstestament en schenkingen”

  1. Ik hoop dat het korfbal mag blijven en niet weg hoeft voor de grote weg viaduct wat de gemeente wil aanleggen op het sportterrein!

  2. Wat een prima initiatief van de “bijzondere activiteiten commissie” van korfbalver. Merwede/Multiplaat. Dit in samenwerking met Koppelaar Notarissen, lid van het steeds omvangrijker sponsorcollectief van S.K.C. Merwede/Multiplaat. Vrije toegang.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld