Informatieavond ‘Bevallen in het Beatrixziekenhuis’

GORINCHEM / REGIO – Maandag 11 januari 2016 organiseert de afdeling Verloskunde van het Beatrixziekenhuis in Gorinchem weer een informatiebijeenkomst over bevallen in het Beatrixziekenhuis. Deze avond is bedoeld voor zwangere vrouwen, en hun partners, die in het ziekenhuis willen bevallen.

Het Gasthuis aan de Banneweg 61 in Gorinchem. De ingang van Het Gasthuis bevindt zich tegenover de hoofdingang van het Beatrixziekenhuis. (Foto Sliedrecht24)

In het ziekenhuis in Gorinchem bevallen ook Sliedrechtse vrouwen. De informatiebijeenkomst begint om 19.30 uur en vindt plaats in het Grand Café van verpleeghuis. Ook zijn er informatiestands. Deelname is gratis.

Kennismaken
Tijdens de bijeenkomst wordt er ook informatie gegeven over wat er gebeurt als mensen die thuis willen bevallen, toch onverhoopt naar het ziekenhuis moeten en kunnen aanstaande ouders een bezoek brengen aan de afdeling Verloskunde en de verloskamers.  Verder is het mogelijk om alvast kennis te maken met gynaecoloog Ginny Schechtl, verloskundige Katty Cornelis en verpleegkundige José van Wijngaarden. Uiteraard krijgen de aanwezigen ruimschoots de gelegenheid om vragen te stellen aan verschillende medewerkers van de afdeling Verloskunde en de afdeling Kindergeneeskunde.

De organisatie vraagt deelnemers om zich vooraf aan te melden, zodat ze rekening kan houden met het aantal bezoekers. Aanmelden kan tot en met maandag 4 januari 2016. Voor meer informatie en aanmelden: [email protected].

Plaats een reactie

*=Verplicht veld