Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Inbraken in vrachtwagens

SLIEDRECHT – In Sliedrecht is in de nacht van zondag 19 op maandag 20 juli 2015 ingebroken in zeker twee vrachtwagens aan de Ouverture.

Deze wagen stond aan de Ouverture in Sliedrecht. (Eigen foto Richard Boekweit)

Spullen
Eén van de gedupeerde chauffeurs is Richard Boekweit, eigenaar van R. Boekweit Transport in Sliedrecht. “Los van een TomTom navigatiesysteem is er bij niet heel veel buit gemaakt. Ik mis verder een downloadkey voor het uitlezen van mijn tachograaf en wat LED-verlichting. Ik had verder geen waardevolle dingen in mijn truck achtergelaten”, zegt Boekweit.

Brandstof
Uit de wagen van Boekweit verdween ook een grote hoeveeheid diesel. Boekweit: “Het heeft er alle schijn van dat het een bende is, die tankpassen probeert te skimmen. Ook is er zo’n honderd liter diesel uit mijn tank verdwenen.” Boekweit belde maandagochtend om 05.00 uur naar de politie, maar die vond het niet noodzakelijk om langs te komen. Ze adviseerden hem aangifte te doen via internet zodra ik hij weer thuis was. Dat is vanavond. 

Zes
In de buurgemeente Hardinxveld-Giessendam zijn zes vrachtwagens van De Bruin Transport opengebroken. Details over deze inbraken hebben we niet. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld