Inbraak in woning aan Weresteijn

SLIEDRECHT – De politie doet woensdagavond 4 november 2o20 buurtonderzoek aan de Weresteijn in Sliedrecht-West. Aanleiding is een eerdere inbraak in een woning.

De inbraak werd woensdag ontdekt bij een woonhuis. “Het lastige is dat men vandaag pas ontdekt heeft dat men ongewenst binnen is geweest. Er is een raam van de woning geforceerd, waarna men zich de toegang tot het huis heeft weten te verschaffen. Wanneer dit gebeurd is, valt helaas niet goed te herleiden. Dat moet in de afgelopen dagen zijn geweest”, zegt wijkagent Erica Poots tegen de redactie van Sliedrecht24. Niet bekend is gemaakt wat er is gestolen.  

Verder onderzoek
De Forensische Opsporing is ter plaatse geweest om te kijken of er sporen veilig gesteld konden worden. Poots: “Dat is een standaard procedure bij een woninginbraak. Andere wijkagenten van Sliedrecht doen woensdagavond een buurtonderzoek om te kijken of iemand mogelijk toch wat gezien heeft zonder zich te realiseren dat er ingebroken werd/is.” De betrokken agenten hopen dat het buurtonderonderzoek waardevolle informatie oplevert. 

2 gedachten over “Inbraak in woning aan Weresteijn”

  1. De Weresteijn is geen onderdeel van de Werenbuurt. In opzet en bouwperiode zijn ze totaal verschillend. Weresteijn is ook een zelfstandige naam en bij de Werenbuurt is het woordje “weer” steeds een achtervoegsel.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld