In rode Ferrari door Alblasserwaard

SLIEDRECHT – Zaterdag 18 augustus 2015 ging een lang gekoesterde wens van een 75-jarige bewoner van Waerthove in vervulling. De heer Visser maakte die dag een rit in een rode Ferrari door de Alblasserwaard.

De heer Visser was blij en verrast dat hij werd opgehaald in een rode Ferrari. (Foto via Rivas Zorggroep)

Net na de lunch werd meneer Visser opgehaald door Marco Pellikaan, kleinzoon van één van de bewoners van Waerthove, met de Ferrari. “Het was een grote verrassing voor meneer Visser”, vertelt Sonja Muylwijk, zorgregisseur bij Rivas. “Nadat hij was uitgezwaaid door zijn medebewoners en familie reed hij samen met Marco een leuke route door de Alblasserwaard. Vooral door de tunnel rijden was spectaculair; met de ramen open en brullende motoren.”

Koffie
Sonja Muylwijk: “Halverwege de route wachtten zijn zoon, schoondochter, kleinkinderen en ik hem op in restaurant De Krom. Daar genoten we met elkaar van koffie en gebak. Na afloop mochten ook zijn kleinkinderen nog een rondje meerijden. Mijnheer Visser heeft de hele middag gestraald.”

Hartenwensmuur
In Waerthove is een hartenwensmuur, waar bewoners hun liefste wens kunnen delen. Dankzij bijdragen van de Vrienden van Waerthove en de Hervormde Gemeente Sliedrecht kan het verpleeghuis wensen laten uitkomen.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld