Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Huyzer blijft met Dru Yoga lessen online

SLIEDRECHT – Vanaf woensdag 2 september 2020 begint het nieuwe Dru Yoga seizoen weer. Vanwege het Coronavirus dit voorjaar konden de Dru Yoga lessen van yogadocente Tilly Huyzer bij haar op zolder niet meer doorgaan. Tilly ging niet bij de pakken neerzitten, maar is via Zoom online les gaan geven aan haar klanten. Dit is goed bevallen en mede door de beperkte ruimte op zolder blijven de lessen online.

“Veel van mijn klanten kijken iedere week uit naar hun Dru Yogales. Ze halen er hun ontspanning uit en laden zich op voor de komende week. Via Zoom geef ik nu online ademhalingsoefeningen, mooie bewegingsreeksen en met na afloop een heerlijke ontspanning.” , aldus Tilly Huyzer. (Eigen foto Tilly Huyzer)

Het voordeel is ook dat er nu meer deelnemers aan kunnen sluiten dan de vijf die Tilly op zolder kwijt kon. De onlineles wordt gegeven op woensdagavond van 19.30 – 20.45 uur. Kun je niet dan krijg je een link gemaild van de gemiste les. Nog een bijkomend voordeel. Maandag geeft Tilly nog wel live Dru yoga lessen in Landvast in Alblasserdam. Kijk hier online voor meer informatie en het aanmelden voor een gratis proefles. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld