Huisarts gastspreker in Alzheimercafé

SLIEDRECHT – Huisarts dr. K. den Besten uit Papendrecht is maandagavond 6 februari 2017 gastspreker in het Alzheimercafé. De avond wordt gehouden in het Grand café de Biesbosch aan de Kerkbuurt 200 en begint 19.30 uur. De inloop is 19.15 uur. 

Iedereen die zelf te maken heeft met Dementie, Niet Aangeboren Hersenletsel of Parkinson kan samen met zijn of haar mantelzorger(s) de avond bijwonen.

Wanneer bij iemand de eerste verschijnselen optreden van dementie is een huisarts vaak het eerste aanspreekpunt. Wat kan een huisarts betekenen voor de patiënt? Welke hulp en adviezen kan hij geven? Heeft de huisarts ook aandacht voor de mantelzorger? Den Besten vertelt hierover tijdens het Alzheimercafé. De huisarts gaat ook in op vragen van bezoekers. Tijdens het Alzheimercafé is volgens organisator Welzijnswerk voldoende gelegenheid voor het stellen van vragen, ontmoeting en het delen van ervaringen.

Alzheimercafé
Voor vragen over het Alzheimercafé kunnen mensen bellen met Stichting Welzijnswerk Sliedrecht, mevr. R. de Stigter, tel. 0184-416729 op dinsdag en woensdag, of mailen naar r.destigter@welzijnswerksliedrecht.nl. Bellen met de Alzheimertelefoon kan ook, via tel. 0800-5088. Dit nummer is 24 uur per dag gratis bereikbaar voor hulp bij dementie. Kijk voor meer informatie op de website van het Alzheimercafé. 

 

Een reactie plaatsen

*=Verplicht veld