Hoofdtrainer Van der Waal tekent nieuwe contract voor seizoen 2024-2025

SLIEDRECHT – Na eerder dit seizoen te zijn ingestapt als interim-trainer hebben de technische commissie van v.v. Sliedrecht en Sjoerd van der Waal een akkoord bereikt over een langer verblijf bij de club, waar hij als voetballer opgroeide en zijn mooie voetbalcarrière ook heeft mogen afsluiten.

Op de foto Sjoerd van der Waal tussen de a.i. Voorzitters Tom Pauw en André van Dijk. De afgelopen maanden heeft Van der Waal volgens v.v. Sliedrecht laten zien de juiste man op de juiste plaats te zijn, waarbij de technische commissie zeer te spreken is over zijn visie en ideeën voor de toekomst. (Foto v.v. Sliedrecht) 

Samen wordt nu gewerkt aan het complementeren van een goede staf om dit proces verder in gang te zetten. Het doel is daarbij een toekomstbestendige selectie en organisatiestructuur neer te zetten waar Sliedrecht de komende jaren de vruchten van kan plukken.

Meer belangstelling
“Sliedrecht bevindt zich in een overgangsfase waarin het doel is om weer een elftal neer te gaan zetten dat mee kan gaan doen om de prijzen. Daarnaast is het belangrijk dat dit elftal een goede binding met de club en haar leden heeft, zodat ook de publieke belangstelling weer toeneemt in de komende jaren”, bericht de vereniging op hun website.

2 gedachten over “Hoofdtrainer Van der Waal tekent nieuwe contract voor seizoen 2024-2025”

  1. Sjoerd succes! En lift de club weer naar een hoger niveau! Wel dinsdag en donderdag trainen!!!

Plaats een reactie

*=Verplicht veld