Hond bijt kat dood in Leen van der Wielstraat

SLIEDRECHT – Aan de Leen van der Wielstraat, een zijstraat van de Molendijk, heeft een hond donderdag 25 april 2019 rond 10.30 uur een kat gepakt en dodelijk verwond. 

Dit is een stockfoto. Het gaat om een Doberman Rhodesian Ridgeback, die de poes aanviel. 

Voor de ogen van een aantal mensen is de kat gepakt en doodgebeten. Een ooggetuige meldt aan Sliedrecht: “Het arme beestje had geen schijn van kans meer en werd niet losgelaten. Het was heel naar om te zien. We kunnen ons voorstellen dat de eigenaar graag wil weten wat er is gebeurd en mogelijk wil deze stappen ondernemen.”

Meegenomen
Dierenambulance Louterbloemen heeft het beestje meegenomen, maar kon de eigenaar van de kat niet bereiken. “We zijn de eigenaar nog aan het achterhalen. De poes is een Europese Korthaar, kleur zwart-wit”, aldus een woordvoerder van Dierenambulance Louterbloemen. De poes wordt nog zo’n twee weken gehouden door de dierenambulance.

2 gedachten over “Hond bijt kat dood in Leen van der Wielstraat”

  1. kan je vertellen..dat ze aan de lijn uitgelaten worden….en dus meneer/mevrouw Struijk…waar staat dat de hond los liep…
    een buur.

  2. Houd die honden nou eens aan de lijn, dat scheelt een hoop ellende. Ik neem aan dat dit in dit geval niet is gebeurd. Sterkte voor de eigenaar van de poes.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld