Hoek en Blok geeft je meer inzicht wat je bedrijf waard is

SLIEDRECHT / SPIJK – Hoek en Blok accountants-belastingadviseurs-juristen aan Stationspark 625 houdt woensdag 19 oktober 2022 van 14.30 – 18.00 uur een ondernemerscollege ‘Wat is mijn bedrijf waard?’. Dit college is bestemd voor ondernemers en managers die meer inzicht willen krijgen in de waarde van hun onderneming.

Wil je als ondernemer de in- en outs horen? Meld je aan. Voor twaalf deelnemers is er ruimte. (Stockfoto)

Altijd al benieuwd geweest naar de waarde van je bedrijf? Tijdens dit ondernemerscollege nemen we je mee in de wereld van bedrijfswaardering. Vanuit welk perspectief wordt een bedrijf gewaardeerd? En wat is de meest passende waarderingsmethodiek? Belangrijke vragen die de waarde-uitkomst sterk kunnen beïnvloeden. Is waarde gelijk aan prijs? Hoe kan ik de waarde van mijn bedrijf verhogen? Deze vragen zullen beantwoord worden met behulp van praktijkvoorbeelden tijdens het college.

Aanmelden en kosten
Golfbaan The Dutch aan Haarweg 3 in Spijk is gekozen als inspirerende locatie bij dit onderwerp. Het ondernemerscollege wordt afgesloten met een hapje en een drankje, waarbij er nog voldoende ruimte zal zijn om vragen te stellen en te netwerken. De kosten bedragen € 100,– p.p. Hier online staat een inschrijfformulier. Na aanmelding ontvang je een bevestiging met alle relevante informatie.

Plaats een reactie

*=Verplicht veld