Japans restaurant Oishi Fusion
Firma De Vries

Hobbyfotograaf organiseert verkiezing beste foto

SLIEDRECHT – Als lezer van de website Sliedrecht24 mag u mee bepalen welke foto de beste foto is die de Sliedrechtse fotograaf Jan Koppelaar in 2015 heeft gemaakt. Hij organiseert daarvoor van maandag 28 december 2015 t/m 8 januari 2016 ‘De foto van het jaar 2015-verkiezing’. 

In de achterliggende maanden koos Jan Koppelaar steeds een foto van de maand. Dit is een aantal genomineerden. (Foto’s Jan Koppelaar)

Technisch mooie foto’s, maar ook foto’s met een verhaal zijn. Al deze foto’s zijn samengevoegd, zodat nu de favoriete foto gekozen kan worden. 

Beeld
Hier kunt u uw keuze maken. De foto met de meeste stemmen wordt gekozen tot de ‘Foto van het jaar 2015’. Waarom wil Koppelaar dit? “De reden voor deze verkiezing is betrokkenheid creëren bij mijn website. Daarnaast geeft de stemming een beeld hoe mensen over mijn foto’s denken. Het is inmiddels de derde keer dat ik deze verkiezing organiseer. In de achterliggende jaren heb ik vele positieve reacties van bezoekers ontvangen”, vertelt Jan Koppelaar

Plaats een reactie

*=Verplicht veld