Hinder door werkzaamheden op en aan openbare weg

SLIEDRECHT – De gemeente Sliedrecht komt wekelijks met een overzicht van werkzaamheden aan en op de openbare weg. Doel is om inwoners tijdig te informeren. Dit bericht de gemeente Sliedrecht woensdag 27 februari 2019. 

Deze week is dat onder andere het geval aan de Deltalaan, de middenberm tussen Zuiderzeestraat en Stationsweg. Hier is een gedeeltelijke afzetting met verkeersregelaars, vanwege grondwerk en aanbrengen van kleurrijke, vaste planten. (Archieffoto Hans van der Aa / Sliedrech24)

Ook wordt gewerkt aan ventweg (achter de Stationsweg) nr. 199 t/m 245. De bereikbaarheid is beperkt vanweg herstraat- en rioleringswerkzaamheden. Dat geldt ook voor de Zuiderzeestraat. Daar worden twee verkeersdrempels aangebracht ter hoogte van de Johannes Calvijnschool. 

Sloop
De Troelstralaan is volledig afgesloten. Verder zijn in de wijk Staatsliedenbuurt de Dr. Kuyperstraat, het Suze Groeneweg-plantsoen en Dr. Kuyperhof beperkt bereikbaar vanwege sloopwerkzaamheden en nieuwbouw van de wijk. 

Overige hinder
Wat betreft de overige werkzaamheden, die kunnen plaatsvinden (soms afhankelijk van het weer). De gemeente Sliedrecht noemt het aanplanten van bomen en heesters, het machinaal kort afsnijden van vaste planten, het knotten van wilgen, het snoeien van bomen en heesters en het vegen met een veegwagen. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld