Japans restaurant Oishi Fusion

Het Bonkelaarhuis korte tijd kunstzinnig en gezellig atelier

SLIEDRECHT – Het Dordrechts Museum kwam dinsdagmorgen 13 augustus 2019 naar Het Bonkelaarhuis toe onder het motto ‘Kunst op de koffie’. Stichting Welzijnswerk Sliedrecht organiseerde met hen een workshop in de zomermaanden, juist omdat er dan minder activiteiten zijn.

De vergaderruimte in Het Bonkelaarhuis veranderde in mum van tijd in een kunstzinnig en gezellig  atelier. Een ezel met kunst van Vincent van Gogh stond prominent in het midden. (Foto Stichting Welzijnswerk Sliedrecht)

Ruim voor tijd druppelden de deelnemers binnen en na allereerst voldaan te hebben aan het onderdeel ‘koffie’, begon de workshop. Onder leiding van de workshopleider begon de groep met  een gesprek over het leven van Vincent van Gogh, waarna de deelnemers aan de slag mochten met  hun witte vel papier en potlood. Ieder koos een voorbeeld en tekende dit na. Talent was niet nodig, maar was zeker aanwezig. Aan het eind van de workshop werd het eigen werk in een passe partout (een papieren omlijsting) gedaan.  Deelnemers gaven aan het gezellig en leuk te vinden om zo met elkaar en kunst bezig te zijn. Dit was een activiteit van ‘Erbij in Sliedrecht’. 

Plaats een reactie

*=Verplicht veld